Langus - 0.1
Napisano Ponad rok temu
A mi tymczasem właśnie po obecnie skończonej serii podciągnięć i pompek wyskoczył "kabel" na bicu (: Chowa się jak rozluźnię mieńśnia ale pierwszy raz tak mam- jeszcze nigdy nie miałem (: Szau (:
Kable fajna rzecz,problem zaczyna się kiedy nasza druga połówka za nimi nie przepada:/ też tak macie?
Napisano Ponad rok temu
Kable fajna rzecz,problem zaczyna się kiedy nasza druga połówka za nimi nie przepada:/ też tak macie?
Ja nie wiem - dla mnie to nowość. I jak pisałem, na razie nie są permanentne (: Ale na te co mam na papajach, żona raczej nie zwraca uwagi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sie robi przysiady, to wszedzie wyskakujaNa bicepsie?
mi najczesciej na czole
Napisano Ponad rok temu
Mi ostatnio przestały wychodzić.Nie wiem,albo się "skończyły" albo treningi już nie tak wyczerpujące,coś mi się wydaje że to drugie;]
a moze malo wegli?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do węgli to choć daleko mi do rzeźby Bruce'a Lee to na pewno nie jestem zalany,jestem 100% ekto zatem jem tyle ile chcę i co chcę nie musząc się obawiać odkładającego się sadełka.Zaczynam tyć dopiero przy jedzeniu koło 1000 kcal ponad moje zapotrzebowanie i ostatnimi czasy doszedłem do wniosku że chudzielcem się urodziłem i chudzielcem zostanę, nie ma co się katować (znaczy obżerać na siłę).
Sorki Langus za OT-a.
Napisano Ponad rok temu
Wszystko co znalazłem w sieci to wielostronicowe dyskusje na forach a póki co nie mam czasu na wertowanie rozmów...
Napisano Ponad rok temu
Zaczynam od pierwszego dnia 5RM.
A do pompek zacząłem robić metodę "smarowanie gwintów". Czyli robię 5x dziennie (co 2-3h) połowę ilości maksymalnej liczby powtórzeń.