Langus - 0.1
Napisano Ponad rok temu
A mi tymczasem właśnie po obecnie skończonej serii podciągnięć i pompek wyskoczył "kabel" na bicu (: Chowa się jak rozluźnię mieńśnia ale pierwszy raz tak mam- jeszcze nigdy nie miałem (: Szau (:
Kable fajna rzecz,problem zaczyna się kiedy nasza druga połówka za nimi nie przepada:/ też tak macie?
Napisano Ponad rok temu
Kable fajna rzecz,problem zaczyna się kiedy nasza druga połówka za nimi nie przepada:/ też tak macie?
Ja nie wiem - dla mnie to nowość. I jak pisałem, na razie nie są permanentne (: Ale na te co mam na papajach, żona raczej nie zwraca uwagi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sie robi przysiady, to wszedzie wyskakujaNa bicepsie?
![]()
mi najczesciej na czole
Napisano Ponad rok temu
Mi ostatnio przestały wychodzić.Nie wiem,albo się "skończyły" albo treningi już nie tak wyczerpujące,coś mi się wydaje że to drugie;]
a moze malo wegli?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do węgli to choć daleko mi do rzeźby Bruce'a Lee to na pewno nie jestem zalany,jestem 100% ekto zatem jem tyle ile chcę i co chcę nie musząc się obawiać odkładającego się sadełka.Zaczynam tyć dopiero przy jedzeniu koło 1000 kcal ponad moje zapotrzebowanie i ostatnimi czasy doszedłem do wniosku że chudzielcem się urodziłem i chudzielcem zostanę, nie ma co się katować (znaczy obżerać na siłę).
Sorki Langus za OT-a.
Napisano Ponad rok temu
Wszystko co znalazłem w sieci to wielostronicowe dyskusje na forach a póki co nie mam czasu na wertowanie rozmów...
Napisano Ponad rok temu
Zaczynam od pierwszego dnia 5RM.
A do pompek zacząłem robić metodę "smarowanie gwintów". Czyli robię 5x dziennie (co 2-3h) połowę ilości maksymalnej liczby powtórzeń.