30 lat aikido w Gorzowie Wlkp.
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy był w listopadzie, drugi w grudniu i teraz trzeci, w lutym.
To będzie z pewnością fajna impreza. 30-lecie aikido w 31-szą rocznicę.
Widać, że PSA organizuje tak dużo staży, że na ten, w jednym z najstarszych ośrodków aikido, nie starczyło sił ;-)
-Może dlatego, że główny instruktor gorzowski, jako prezes PSA, pochłonięty jest przygotowaniem zjazdu, który powinien odbyć się już bardzo dawno temu (jakiś rok)... "Jadą" cały czas na wakatach
-A, może w związku z kurczącą się organizacją zabrakło ludzi do obsadzenia stanowisk ;-)
Jakby był problem, to można pożyczyć z PFA ;-)
P.S.
Szczegółowe info.:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A ja też mogę przyjechać...?
Myślę, że "sproszą" wszystkich:) Przecież to będzie tak huczna impreza, że aż.... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że "sproszą" wszystkich:) Przecież to będzie tak huczna impreza, że aż.... ;-)
- Taaaa... -szczególnie, że lista klubów szczupleje ;-)
Napisano Ponad rok temu
- Taaaa... -szczególnie, że lista klubów szczupleje ;-)
Oooo!!!!
Zarzuć coś więcej...
Napisano Ponad rok temu
Oooo!!!!
Zarzuć coś więcej...
Zobacz na listę klubów PSA. Zniknęły kluby związane z Legnicą (prowadzone przez uczniów Marka Wójciaka). Słyszałem, że niedługo znikną jeszcze inne - z południowej Polski. ;-) Zostaną chyba same małe kilkuosobowe ośrodki takie jak w Polanica czy Międzychód. No i te fikcyjne, takie jak Bielsko Biała
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tam pitolisz jak potłuczony kaziu, nasz wałbrzyski trzyma się wyśmienicie
To przynajmniej Boro będzie szefem jednej mocnej sekcji, gdy iinych już nie będzie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cóż....c'est la vie jak to mawiają żabki ;-)
W tym wypadku raczej "Arbeit macht frei"- i to dosłownie ;-) Taką sobie wasz prezes wolność wypracowuje własną pracą ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam centralnie w pompce prezesa, wazne, ze treningi trwaja a sekcja sie rozwija. To nie on jest moim guru tylko sensorowie walbrzyscy
Feniks... czytaj ze zrozumieniem. Tu nie chodzi o Ciebie i Twoich wyśmienitych sensorów, tylko o to, że istniało "coś", co się rozpada. A to "coś" miało być alternatywą dla innych organizacji. A dzięki temu co się dzieje, jest, jak jest. Nie sądzę, że Twój jeden czy drugi sensei będą chcieli utrzymywać prezesa!? A poza tym, co to za organizacja, która ma jeden wyśmienicie działający klub? ;-) To pytanie retoryczne, więc nie musisz odpowiadać. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy to zawiść czy zazdrość przemawia, czy może z braku czasu chcesz się "przekomarzać"
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Swoja drogą nie wnikam to czemu klub już nie jest w pfa czy pua czy ała Skoro chcieli się odłączyć od głównego generatora, musieli mieć widocznie powód ku temu. Wątpię, żeby chodziło o kasę...
Napisano Ponad rok temu
Skoro chcieli się odłączyć od głównego generatora, musieli mieć widocznie powód ku temu. Wątpię, żeby chodziło o kasę...
Z tym generatorem, to żeś pojechał... Jeszcze głównym...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co nie zmienia faktu, że klubów ubywa. :roll:
I to w zastraszającym (ostatnio) tempie. Na stronie nie ma już klubów sądeckich :nie:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zagadka dla aikidoków
- Ponad rok temu
-
II Śląskie wszechstylowe seminarium Aikido - 3 listopad
- Ponad rok temu
-
Michel Erb - Chojnice
- Ponad rok temu
-
5-ty jesienny staż z Takao Arisue Sensei (19 - 21.10.2012)
- Ponad rok temu
-
Seminarium Aikikai-Yoshinkan w Zabrzu
- Ponad rok temu
-
Plastry Aikido
- Ponad rok temu
-
Horii sensei - zostały 2 tyg.
- Ponad rok temu
-
Aikido w Krakowie