M- drol by potwierdzić że to kicz
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
4 dzień żrem to guwno i przyznam racje , tym co twierdzili , że przesada z tą wątrobą , bo w sumie nic mnie nie boli, co do wyników, hmmm
Założyłem więcej na płaskiej do 135kg i zrobiłem tak jak zwykle 7,7,5 ale to żadna zasługa środka po prostu uważam , że sama chęć do treningów i motywacja to sprawiła,a poza tym dawno nie dokładałem. Zobaczę co będzie dalej.
Panie Magister, jak piszemy słowo "gówno" Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i wlasnie przez takie podejscie rodza sie pytania typu"czy mi nic po tym nie bedzie bo kolega bral i teraz jest w szpitalu" mowisz ze znasz sie na rzeczy a czy to co napisales jest profesjonalne? to zwykla glupota i denerwuje mnie jak piszesz caly czas ze to gowno itpNie biorę nic już na wątrobę , żadnej osłony. Jak bionabol w liczbie 8 tabsów nie zrobił mi nic to nie sądzę żeby to coś mi krzywdę zrobiło.
PS:gÓwno jak juz.
Napisano Ponad rok temu
Dwa i pól tygodnia na syfie.
NIE spodziewałem się po tej kupie niczego, ale przyznam , ze na ponad 43 wskoczyło w łapie, chociaż jak powtarzam to wciąż powrót do formy, ale jestem ogólnie zadowolony. Nie biorę nic już na wątrobę , żadnej osłony. Jak bionabol w liczbie 8 tabsów nie zrobił mi nic to nie sądzę żeby to coś mi krzywdę zrobiło.
Jedyny ratunek do powrotu do formy to oxymethalone, ale źródło z którego korzystam ma wszytko, i za wszytko gwarantuje jakością, ale za ten środek nie chce zagwarantować eh.
Polecam ten środek. Nie jestem amatorem saa, a skoro zwykły prohormon kopie tzn , że warto go wziąsć
Jezeli chcesz wracac do formy na Oxymetholonie to panie mgr potwierdza to moje zdanie ze masz ZEROWE pojecie na temat sterydow anabolicznych
Jakie wyniki badan watrobych wyszly po cyklu na D-bol`u
Napisano Ponad rok temu
człowieku jakich badan , co ty myslisz , ze ja jak większość latam po lekarzach i boje dupsko o byle co. Ja nie mam tak zrtyego beretu jak niektórzy. Powiedziałem , ze doping jest dla twardych a nie dla leszczy. Nie musi mnie uczyć nikt na czym mam wracac do formy, bo nikogo o te zdanie nie pytam. Sam sobie sterem , zeglarzem okrętem. Nie tobie oceniać moje podejście do z całym szacunkiem dla Ciebie mimo wszytko. Oxymetholone jest najlepszym środkiem na masę i sam temu nie zaprzeczysz.
To jakim sposobem wiesz ze watroba jest w dobrym stanie Doping jest dla twardych czyli tych ktorzy chca uzywac oxy na dojscie do formy
Pamietaj doping jest dla madrych
Oxymetholone jest najlepszym srodkiem na mase, pewnie ale na krótkotrwałą mase.
Mozesz byc nawet krolem swiata tylko nie pisz bzdur o dopingu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co testosteron jest na długoterminowa masę? Masz doświadczenie i szanuje je ale przyznaj choć racje , ze więcej Ci zostanie po anapolonie niz po prolongatum a już na pewno po omnadrenie.
Teraz dojebales na maksa Masz racje nie mamy o czym rozmawiac bo napewno nie slyszales po co sie bierze adex do mix`a testy lub test E.
Enanhate Vs Oxymetholone
Napisano Ponad rok temu
no racja bo ja nie muśże tych środków łączyć zeby zrobić porządna masę. Najprostszy bład ludzi Twojego pokroju to , ze nie wykorzystują potencjału środka na maksa tylko robią od razu steki a potem zeby ich kopnęło to zostaje im juz tylko insulina i steki po 10 środków. Ale ok.-- ja do 46 dojechałem na prolongatum i omie stosowanym przemiennie i bez wiekszej wiedzy a inni zeby to osiagnac musieli zorbic kilka porzadnych steków. Zrobie cykl na oxy i bez wiekszych problemów będę mieć powrót --ale ok koniec tematu
Insulina + steki ale jaki wolowe Dzieki za rade, jutro uswiadomie moich kolesi co startuja na zawodach ze zamiast byc 12 miesiecy na HGH + 10 srodkow lepiej uzyc testy E i omki na przemian oraz tych stekow
Jak mozesz to napisz jak zrobic porzadne steki
Panie mgr rozpierdalasz mnie
PZDR
PS Najwazniejsze ile masz w bicepsie oraz ile bierzesz na klate info tylko dla kumatych