Golota vs Saleta ??
Napisano Ponad rok temu
Lepsze to niz ten cyrk ktory mial odbyc sie z Bowe'm ale czy ma to sens ?
Co o tym sadzicie?
Napisano Ponad rok temu
Szoł i tyle, ja chętnie obejrzę i cyrk z Bowem, i cyrk z Saletą
Napisano Ponad rok temu
Organizator tej walki chyba bardzo się zainspirował filmem o dwóch zgryźliwych tetrykach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)
- Ta walka nie ma sensu, to są starsi panowie. Oni mogą co najwyżej walczyć o mistrzostwo Wybrzeża, skoro pojedynek odbędzie się w Trójmieście, a ja jestem gotów ufundować mistrzowski pas z Neptunem - śmieje się Michalczewski.
Gołota nie pozostaje dłużny. - Michalczewski powinien mówić w języku niemieckim w telewizji niemieckiej, tam go lepiej rozumieją – odgryza się. Michalczewski gdy to słyszy, wybucha śmiechem. - Ale Andrzejowi dowcip się wyostrzył, tak dowcipnego sportowca od dawna nie było w Polsce, szkoda, że nie jest równie błyskotliwym bokserem - ripostuje "Tiger".
A pytany przez Fakt, kto wygra walkę 23 lutego, odpowiada: - po tym co Gołota pokazał w walce z Adamkiem, nie ma szans. Zresztą nie tylko z Saletą. Przegrałbym z każdym czołowym polskim bokserem. No, może z Luckiem Trelą albo Ludwikiem Denderysem miałby szanse. Tak, wówczas mógłby odnieść pierwsze od dawna zwycięstwo.
(...)
Widać Tiger też nie może usiedzieć na emeryturze ;-)
Napisano Ponad rok temu
http://eurosport.onet.pl/boks/dariusz-tiger-michalczewski-smieje-sie-z-walki-gol,1,5389826,wiadomosc.html
(...)
- Ta walka nie ma sensu, to są starsi panowie. Oni mogą co najwyżej walczyć o mistrzostwo Wybrzeża, skoro pojedynek odbędzie się w Trójmieście, a ja jestem gotów ufundować mistrzowski pas z Neptunem - śmieje się Michalczewski.
Gołota nie pozostaje dłużny. - Michalczewski powinien mówić w języku niemieckim w telewizji niemieckiej, tam go lepiej rozumieją – odgryza się. Michalczewski gdy to słyszy, wybucha śmiechem. - Ale Andrzejowi dowcip się wyostrzył, tak dowcipnego sportowca od dawna nie było w Polsce, szkoda, że nie jest równie błyskotliwym bokserem - ripostuje "Tiger".
A pytany przez Fakt, kto wygra walkę 23 lutego, odpowiada: - po tym co Gołota pokazał w walce z Adamkiem, nie ma szans. Zresztą nie tylko z Saletą. Przegrałbym z każdym czołowym polskim bokserem. No, może z Luckiem Trelą albo Ludwikiem Denderysem miałby szanse. Tak, wówczas mógłby odnieść pierwsze od dawna zwycięstwo.
(...)
Widać Tiger też nie może usiedzieć na emeryturze ;-)
"Jeszcze bardziej zgryźliwi tetrycy"
swoja drogą, jak przygotowania obu dziadków do walki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba jedyny sportowiec celebryta z którym chciałbym się napić wódki: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Wrzuciłem ankiete do tematu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Małe ręce
- Ponad rok temu
-
Liga Muay Thai 6.10.2012 Szczecin
- Ponad rok temu
-
Roy Jones Jr żąda miliona dolarów odszkodowania !!!
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Fight Academy Szczecin - zaczynamy nowy sezon !!!
- Ponad rok temu
-
NABÓR WRZESIEŃ 2012 (MUAY THAI LUBLIN)
- Ponad rok temu
-
Obóz treningowy we Francji - zapraszamy !
- Ponad rok temu
-
Obóz treningowy we Francji - zapraszamy !
- Ponad rok temu
-
Gumy treningowe
- Ponad rok temu
-
Jerzy Kulej nie żyje
- Ponad rok temu