Golota vs Saleta ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
kurczę, z tą walką mam duży problem, kolejne rundy są równie ciekawe, po każdej rundzie jest podawana na bieżąco punktacja - Gołota prowadzi, Bowe siedzi i wygląda/nie wygląda... no i kończy to w ten a nie inny sposób :nie:Email dzięki za drugą rundę walki z Bowe. W tych czasach nie interesowałem się SW i nie widziałem tej walki i innych Gołoty z tego okresu. Gołota robi wrażenie, no jestem pełen podziwu,. Teraz rozumiem dlaczego był "nadzieją białych".
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Saleta wchodzil do ringu? ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Małe ręce Małe ręce- Ponad rok temu 
- 
			 Liga Muay Thai 6.10.2012 Szczecin Liga Muay Thai 6.10.2012 Szczecin- Ponad rok temu 
- 
			 Roy Jones Jr żąda miliona dolarów odszkodowania !!! Roy Jones Jr żąda miliona dolarów odszkodowania !!!- Ponad rok temu 
- 
			 Muay Thai w Krakowie Muay Thai w Krakowie- Ponad rok temu 
- 
			 Fight Academy Szczecin - zaczynamy nowy sezon !!! Fight Academy Szczecin - zaczynamy nowy sezon !!!- Ponad rok temu 
- 
			 NABÓR WRZESIEŃ 2012 (MUAY THAI LUBLIN) NABÓR WRZESIEŃ 2012 (MUAY THAI LUBLIN)- Ponad rok temu 
- 
			 Obóz treningowy we Francji - zapraszamy ! Obóz treningowy we Francji - zapraszamy !- Ponad rok temu 
- 
			 Obóz treningowy we Francji - zapraszamy ! Obóz treningowy we Francji - zapraszamy !- Ponad rok temu 
- 
			 Gumy treningowe Gumy treningowe- Ponad rok temu 
- 
			 Jerzy Kulej nie żyje Jerzy Kulej nie żyje- Ponad rok temu