Bieganie z telefonem i sprzetem- gdzie to trzymać?
Napisano Ponad rok temu
PS. biegacie z gazem? Wczoraj zaatakował mnie w lesie pitbull, kurde miał kaganiec na szczęście :-0, Dobiegł do mnie i objął moja nogę swoimi łapami. Baba z tekstem- on nie gryzie, to szczeniak. Kurde widzę, ze pies ma ze 4 lata albo i więcej, a ten babsztyl wciska mi kit.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak tak, to może jakiegoś poucha/organizator na pasek?
Tylko średnio z szybkim dostępem do gazu wtedy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak biegałem to zawsze zwalniałem w poblizu psów, zawsze.
Nie twierdze, ze tak powinno byc, ale nie mam ochoty zostac ugryzionym, zawsze wtedy też staram sie ominąc psa z daleka i wbrew opiniom o prowokujacym wzroku patrzę się na niego- zauważyłem, ze pies moze warczec i szczekac ale zawsze stara się zaatakowac od strony, w ktorą nie patrzysz i kręci się wokól ciebie
pomaga wołanie psiaka "chodż tu " a do amstaffów "chodż , tu ,k...wa!" ( tak prawdopodobnie zwraca się do niego właściciel) często psiak staje wtedy skonfudowany.
z wiejskimi burkami dobrze działa schylanie się po kamień i zamachiwanie sie ( widac takie mają doswiadczenie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz, co to podżeganie do popełnienia przestępstwa?trzeba było jej prz...bać i powiedziec "sie pani nie przejmuje ja też, na różyczkę"
tak samo, nerka najwygodniejsza;)Ja tam zawsze korzystałem z "nerki' i nie było z nią najmniejszego problemu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idź do sklepu sportowego i kup spodenki do biegania z kieszonką.Strasznie mnie wkurzaja klucze, gaz i telefon, bo latają po kieszeniach podczas biegu. Gdzie trzymacie swoje sprzęty podczas biegania? (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz, co to podżeganie do popełnienia przestępstwa?trzeba było jej prz...bać i powiedziec "sie pani nie przejmuje ja też, na różyczkę"
tak samo, nerka najwygodniejsza;)Ja tam zawsze korzystałem z "nerki' i nie było z nią najmniejszego problemu.
oho - widać ,że zakuwałeś do tych egzaminów- ale podżeganie nie moze być po fakcie- to jest co najwyzej pochwalanie czynu zabronionego ;-) tyle, ze czyn tyż hipotetyczny
widzisz dobry "papug" umie się asekurować...
Napisano Ponad rok temu
oho - widać ,że zakuwałeś do tych egzaminów- ale podżeganie nie moze być po fakcie- to jest co najwyzej pochwalanie czynu zabronionego ;-) tyle, ze czyn tyż hipotetyczny a dodatkowo nie należacy do hipotezy art 126 a kk
widzisz dobry "papug" umie się asekurować...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pływanie a spowolnienie
- Ponad rok temu
-
mity żywieniowe
- Ponad rok temu
-
Ból w krzyżu i nadgarstka
- Ponad rok temu
-
Kontuzja żeber
- Ponad rok temu
-
Wakacje z CrossFit
- Ponad rok temu
-
jajka
- Ponad rok temu
-
Forum endomondo
- Ponad rok temu
-
Jak sobie radzić z potem
- Ponad rok temu
-
zerwany dysk/chrzastka TFCC w nadgarstu co robic?
- Ponad rok temu
-
Siatkówka- Polska vs Turcja gdzie można obejrzeć?
- Ponad rok temu