Stacjonarny Camp TSG Senshin Fighting, 15-21 lipca 2012r.
Napisano Ponad rok temu
Camp rozpoczynamy już 13 lipca i trenujemy do 19
Zajęcia:
13 (17.00-19.00)
14,15,16,17,18 (10.00-12.00 i 17.00-19.00)
19 (10.00-12.00)
Przepraszamy za zmiany, ale podyktowane to zostało przyjazdem 11 osobowej ekipy z Kazachstanu, która dostała bilety właśnie w tym terminie.
Wizy już mają
Zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Proszę bardzo wszystko w linku poniżej:http://www.kakutogi-dojo.pl/index.php/strona-gowna/53-camp-tsg-i-bjj
Avast informuje o wirusie.
Napisano Ponad rok temu
Wobec powyższego informacja tutaj i krótki filmik:
W dniach od 13 do 19 lipca 2012 roku w miejscowości Żary, odbył się obóz stacjonarny TSG i BJJ.
Treningi odbywały się dwa razy dziennie po dwie godziny. Zakres materiału obejmował Senshin Fighting (MMA) oraz Brazylijskie Jiu Jitsu.
W obozie uczestniczyli zawodnicy z Żar reprezentujący klub Kakutogi Dojo i 10 osobowa ekipa z Kazachstanu reprezentująca klub „Kaizar” Almaty
Kazachscy zawodnicy na co dzień trenują Goju-Ryu Karate i Sambo. Reprezentują bardzo wysoki poziom wyszkolenia. Organizacja Camp’u poprzedzona była wielomiesięcznymi przygotowaniami.
Klub „Kaizar” bardzo poważnie podchodzi do treningu i wszelkich aspektów z nim związanych. Na dowód tego mogę napisać, że ekipa z Kazachstanu przyjechała z osobistym lekarzem klubowym (ciekawe kiedy my będziemy sobie mogli na to pozwolić).
Kierownikiem ekipy i głównym instruktorem klubu „Kaizar” jest Kerimbayev Nurlan posiadający 4 Dan Goju-Ryu.
Pomimo dobrego przygotowania parterowego (Sambo), zawodnicy pierwszy raz spotkali się z Brazylijskim Jiu Jitsu, rozwiązaniami technicznymi i taktyką tam zawartą.
Brazylijskie Jiu Jitsu bardzo przypadło do gustu naszym przyjaciołom i zapowiedzieli kolejne swoje wizyty celem pozyskiwania wiedzy z tego zakresu.
Klub „Kaizar” będzie oficjalnie reprezentował GOLD TEAM na terenie Kazachstanu.
Jest to duże wyróżnienie dla Naszego klubu i dla mnie samego, że wybrali oni Kakutogi-Dojo i Fight Gold Team na swoja bazę, a moją skromną osobę na nauczyciela.
Brazylijskie Jiu Jitsu w Kazachstanie praktycznie nie istnieje, jednak dzięki ZŁOTEJ DRÓŻYNIE sytuacja ta się zmieni.
W dniu 18 lipca 2012 roku zorganizowaliśmy "I Championships of Amateur MMA" Polska – Kazachstan.
W tym kameralnym turnieju wzięli udział zawodnicy (poza przyjaciółmi z Kazachstanu) z Żarskiego Klubu Sportów Walki reprezentujący Muai Thai, UKS Seiken reprezentujący Oyama Karate i oczywiście Nasza ekipa.
Cały turniej przebiegł bezproblemowo, walki stały na bardzo wysokim poziomie technicznym.
Zwycięzcy:
…wszyscy nimi byli, bo stanęli do walki i podjęli wyzwanie.
Dziękujemy przybyłym zawodnikom i ich trenerom. Pomimo tego, że otrzymaliście informacje dwa dni przed turniejem, zjawiliście się i świetnie się bawiliście. Taki klimat chcemy utrzymać w Naszym klubie.
Od nowego sezonu szkoleniowego raz w miesiącu organizować będziemy sparingi międzyklubowe, na które już teraz wszystkich serdecznie zapraszamy.
Cały obóz możemy uznać za bardzo udany, każdy z nas zdobył nowe doświadczenie, wyznaczył sobie nowy cel.
Dziękuje zawodnikom trenującym w Kakutogi Dojo (FGT i TSG) za to, że pomogliście mi w obozie, że w nim uczestniczyliście.
fotki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
JS:Iframe-RC [Trj]Najgorsze jest to że tylko avast, inne jak NOD32 nie widza wirusa, zrobiliśmy scan całej stronki i nic nie znaleźliśmy.
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami zgrupowania!!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Deregulacja zawodu Instruktora Sportu i Trenera
- Ponad rok temu
-
Konkurencja Kata - zasady WKF - wątpliwości
- Ponad rok temu
-
Zgrupowanie z Akihito Yagi, 7 dan Meibukan Goju-Ryu,15-17.06