Gdzie potrenowac w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już nie planujesz założyć własnego klubu?Chce wystartowac z treningiem mma w warszawie i tu moje pytanie, który klub polecacie ? najbardziej interesuje mnie treningi u Mirka Oknińskiego, albo w Copie albo ACT, moze ktos sie orientuje ile osob trenuje na sali, jaki poziom, jaka atmosfera, jakie podejscie ? ogolnie gdzie polecacie trenowac
Pozdrawiam:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam, mam 29 lat, przez 10 lat trenowalem zapasy styl wolny z sukcesami ale niskiej rangi, przez 6 lat trenuje bjj/sf w stanach,...
zaznaczam ze nigdy nie trenowalem bjj(z braku mozliwosci) wiec nie znam tego tematu od srodka.
jako świeży adept bjj, szukam wszelkich informacji co do technik stosowanych w tym sporcie, taktyki i strategi tego sportu, filozofi itd.
Zainteresowalem sie zapasami w stylu klasycznym. I tak mnie zastanawia jakie obalenia w owym stylu wystepuja? jedynie kojarzy mi sie suples, rzut przez ramie i rzut przez biodro, a stylu ktory bazuje na obaleniach jest tego napewno wiecej. Mogł by ktos przyblizyc mi jakie sa jeszcze te obalenia ?
czy ktos moze sie orientuje gdzie mozna potrenowac boks w puławach?
Interesują mnie miejsca gdzie mozna trenowac zapasy w radomiu? moze ktos z forum trenuje, interesuje mnie czy teraz mozna dołaczyc do jakiejs grupy?mam 18 lat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA ATTACK vs KSW
- Ponad rok temu
-
Treningi w Lutadores Opole
- Ponad rok temu
-
Mariusz Pudzianowski vs język angielski
- Ponad rok temu
-
Kondycja Pudziana vs kondycja Koksa
- Ponad rok temu
-
MMA Attack - kursy u bukmacherów!
- Ponad rok temu
-
Finanse w MMA - artykuł wprost
- Ponad rok temu
-
Krytyka freaków
- Ponad rok temu
-
Transmisja Burneika vs Najman
- Ponad rok temu
-
Night of Champions 4
- Ponad rok temu
-
Frank Mir vs Junior Dos Santos o pas HW!!
- Ponad rok temu