Transmisja Burneika vs Najman
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Edyta: jest jeszcze inny ciekawy wywiad. Chyba szykuje się konflikt Mirka z Marcinem Naruszczką, skoro trenerio zastanawia się czy wyjść z nim w narożniku na KSW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwi mnie taki pojazd na niego w całym internecie, jest specyficzny, jest trudny, miał swoje odpały, ale czy naprawdę mówi coś tak godnego pożałowania? Facet ma problem z tym, że freaki zgarniają całą uwagę, lansuje fajny, choć mało realny pomysł zestawiania freaków z prawdziwymi zawodnikami i kontroli antydopingowych, nie on pierwszy rzuca wyzwanie celebrycie. Ja bym chciał zobaczyć takiego freaka zamiast znowu Najmana, to by było ciekawe nawet sportowo.
Sam sobie jest winny. Mnie nie dziwi nagonka na niego zbytnio. Po pierwsze wział pod swoje skrzydła Public enemy nr1, a po drugie niepotrzebnie wdał się w pyskówki z Koksem/kompanem_koksa. Burneika podszedł do tego na luzie i prześmiewczo, a pan O. zrobił napinkę. A po trzecie Mirek nie ma za łatwego charakteru, o czym cały światek MMA dobrze wie. Fanów sobie nie przysporzył ostatnimi wydarzeniami. Ot jeno reklamę, ale też niezbyt dobrą, bo najpierw napinka z Pudzianem, później z Burneiką, kto będzie następny?
Napisano Ponad rok temu
1. Trenując Pudziana o kontrolach antydopingowych zapomniał.
2. Sam ma parcie na szkło, zgłosił się do Pudziana a później do Najmana z propozycją treningu. 1szemu robił zdjęcia na treningach i pokazywał w mediach podpisane przez tamtego oświadczenie, że był jego trenerem. Przy drugim przede wszystkim eksponował koszulkę w tv i chodził do gazet mówiąc, że Koksu sprzedaje koks.
3. Z Pudzianem nie chciał się bić tylko żalił się, że to ten ostatni zasadza się na Mirka z kumplami.
To tak z grubsza. Co do walki z Koskem to Mirek ma rekord MMA 1-0-0. Za to walczył na amatorskich mistrzostwach świata w Shooto, całkiem niedawno (2009) i zajął zaszczytne 2gie miejsce przegrywając z Michałem Włodarkiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mistrzostwach Europy Shooto, przegrać z Włodarkiem to nie wstyd. Mimo, że wtedy jeszcze raczkował w sumie.
W AMATORSKICH Mistrzostwach Europy Shooto. Co do rekordu zawodowego to fakt Mirek wziął walkę w zastępstwie swojego zawodnika, bo gość był dużo cięższy i zaproponował przeciwnikowi, że jeśli z nim wygra odda mu swoją gaże.
Napisano Ponad rok temu
Miras ma ciężki charakter, co pomyśli to powie, bywa denerwujący, ale ma u mnie zawsze szacun za to w jakich okolicznościach zrobił sobie rekord MMA 1-0-0.
Dar, z czystej ciekawosci, bo nie znam tematu - w jakich okolicznosciach?
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Miras ma ciężki charakter, co pomyśli to powie, bywa denerwujący, ale ma u mnie zawsze szacun za to w jakich okolicznościach zrobił sobie rekord MMA 1-0-0.
Dar, z czystej ciekawosci, bo nie znam tematu - w jakich okolicznosciach?
Pozdro!
Z tego co pamiętam to pojechał ze swoim zawodnikiem na gale. Zawodnika nie dopuścili (chyba nie zrobił wagi) Mirek by nie było obsuwy wskoczył za swojego zawodnika i wygrał chyba w pierwszej rundzie
Napisano Ponad rok temu
a co do tego co robi teraz? Mirek jest trenerem i zyje z tego ile kasy sciagnie ze swojego klubu - wiec im wiecej sie mowi o nim w mediach tym wiecej ma uczniow.. mozesz byc mistrzem wszechswiata ale jesli nikt o tobie nie wie to padniesz z glodu - wiec wcale mnie nie dziwi ze angazowal sie w takie kontrowersyjne trenerki jak Pudziana czy Najmana.. biznes is biznes
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Night of Champions 4
- Ponad rok temu
-
Frank Mir vs Junior Dos Santos o pas HW!!
- Ponad rok temu
-
Puchar Pomorza Amatorskiego MMA- 28.04 Gdynia
- Ponad rok temu
-
spodenki rebel moro
- Ponad rok temu
-
Nowa organizacja MMA?
- Ponad rok temu
-
UFC Stockholm live - spoilery