Transmisja Burneika vs Najman
Napisano Ponad rok temu
Mnie się wydaje, że bardziej ofensywna postawa zadecydowała. Fajna walka BTW.jotko wygrna dostal awansem troche jak dla mnie...
Napisano Ponad rok temu
Masz jako rekompensatę xD
sory panowie czy tylko mi się wydaje żałosne, że do walki okniński szedł za najmanem z podniesioną wysoko swoją koszulką a po walce ani za nim nie poszedł ani kurwa nawet nie pomógł zdjąć tych taśm ?
Napisano Ponad rok temu
Dziwisz mu się?sory panowie czy tylko mi się wydaje żałosne, że do walki okniński szedł za najmanem z podniesioną wysoko swoją koszulką a po walce ani za nim nie poszedł ani kurwa nawet nie pomógł zdjąć tych taśm ?
Napisano Ponad rok temu
Dziwisz mu się?sory panowie czy tylko mi się wydaje żałosne, że do walki okniński szedł za najmanem z podniesioną wysoko swoją koszulką a po walce ani za nim nie poszedł ani kurwa nawet nie pomógł zdjąć tych taśm ?
Troche mu sie dziwie... Albo ma sie jaja i bierze porazke na klate (w koncu przygotowywal tego zawodnika), albo sie nie ma jaj...
Napisano Ponad rok temu
Dziwisz mu się?
a nie widać? dziwie się bo kilka minut wcześniej szedł i dumnie promował swoją szkołę idąc za najmanem a po walce to już jednak nie jego robota? znakomity trener.
jak tak bardzo chcial reklamy to mógł popisać najmanowi markerem po plecach ;-)
Napisano Ponad rok temu
Albo przygotowuje kogoś, wiem na co go stać i wspieram go bez względu na wszystko albo nie powinienem się lansować dzięki komuś.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ustawiac walki/zdarzenia sportowe to trzeba mieć cel - pieniądze. Sumy postawione i wygrane u bukmacherów. Można też budowac czyjąś renome by na niej zarabiać. Jeśli wałek wg Ciebie to w jakim celu?
Sam odpowiedziałeś na postawione przez siebie pytanie
taaak, jak to ładnie brzmi - "sam odpowiedziałeś sobie na pytanie"... klasyk
Wiadomo że chodzi o pieniądze, tylko durny fan mma (których jest 99%) myślał by że chodzi o cos innego. Ale powiedz mi skąd te pieniądze miały by się wziąść Mr smart ass ;-)
Napisano Ponad rok temu
Najman razem ze sponsorami sto koła
skąd takie info?
Ja też myślę , że ustawka.
Może MN zastawił samochód, mieszkanie, całą kasę postawił na RB oraz, że walka potrwa wbrew przewidywaniom więcej niż 1 rundę a teraz siedzi na lotnisku w drodze na wakacje i leje po nogach czytając komentarze na forum.
Może za dwa dni będą zdjęcia na pudelku jak się z RB stukają drinami nad basenem w jueseju.
Ludzie go nienawidzą ale kasa się pewnie zgadza.
Odpowiedz mi na pytanie - gdzie można zastawić/postawić taka kase?
Napisano Ponad rok temu
http://sport.onet.pl/wideo/najman-po-tej-walce-koncze-kariere,76251,w.html#play
LOL
Największy LOL z tego że on ma racje, ale dojdziecie do tego (daj Boże) za jakiś czas
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo że chodzi o pieniądze, tylko durny fan mma (których jest 99%) myślał by że chodzi o cos innego. Ale powiedz mi skąd te pieniądze miały by się wziąść Mr smart ass ;-)
A skąd wzięły się pieniądze dla Aleksa? Skądś się biorą, nie wiem i nie chcę tego wiedzieć
Odpowiedz mi na pytanie - gdzie można zastawić/postawić taka kase?
Na pewno nie na betclicku - popytaj na u siebie "na mieście', wcześniej czy później trafisz na dziwnych ludzi oferujących dziwne propozycje
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy i gdzie można.
Pisałem "może" bo nie mam wiedzy czy tak było.
Nie obstawiam walk więc nie wiem czy są ograniczenia przy zakładach ?
Nawet jeśli są to na 100% można to obejść.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wg mnie ustawka ze Najman te walki przegrywa
Napisano Ponad rok temu
A jeśli chodzi o technikę w walkach Najmana to na tym filmie jej nie ma
Napisano Ponad rok temu
A jeśli chodzi o technikę w walkach Najmana to na tym filmie jej nie ma
ale serce do walki w miare tak, byl tez agresywny i ofensywny, no i przeciwnik duzo trudniejszy niz Koksu
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OK, ale przeciwnik nie mógł kopać, przewracać itp... Poza tym co do przeciwników Najmana - a jego rekord to 13-4, z czego 3 porażki w 3 pierwszych walkach - to polecam ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Ktoś mi ostatnio mówił, że ten N. to taki dobry pięściarz, że przegrał tylko z Wawrzykiem. No to spójrzmy z kim wygrywał.
Haha dlatego tak płaczę że on w MMA miał samych ciężych od siebie przeciwnikow, a nie ogórasów jakiś. No jak mu w boksie podstawiali samych masakrycznych kelnerów to nie dziwota że teraz tak narzeka, skoro przeciwnik chcę wygrać autentycznie pojedynek
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Night of Champions 4
- Ponad rok temu
-
Frank Mir vs Junior Dos Santos o pas HW!!
- Ponad rok temu
-
Puchar Pomorza Amatorskiego MMA- 28.04 Gdynia
- Ponad rok temu
-
spodenki rebel moro
- Ponad rok temu
-
Nowa organizacja MMA?
- Ponad rok temu
-
UFC Stockholm live - spoilery