Transmisja Burneika vs Najman
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gala moim zdaniem udana.Ciekawe starcia.
Powoli rośnie konkurencja KSW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
looooool
Napisano Ponad rok temu
Edyta. Cholera przegapilem reklame Pitbulla
Napisano Ponad rok temu
O dokładnie to samo miałem napisać.Bardzo dobra gala, jak dla mnie lepsza niż ostatnie kilka KSW. I mniej bullshitu w tle.
Walki może oprócz pierwszej gdzie od zawodników takiej wagi można oczekiwać dużo lepszej kondycji i więcej ruchu całkiem niezłe. Brazylijczyk extra, Sobotta extra, Sztanga nieźle kondycyjnie, ale niestety zdominowany, Grabowski extra.
PS. Koksu też dobrze pozamiatał Na miejscu Najmana schowałbym się w jakiejś norze i nie wyłaził przez najbliższe 100 albo 200 lat Wywiad z Koksem pozytywny i dramatycznie obnażył słabość Najmana, który opowiada o jakichś walkach zawodowych - wtf? Do nory i siedzieć cicho, może za 100 lat wszyscy zapomną, hehe
Napisano Ponad rok temu
+1Bardzo dobra gala, jak dla mnie lepsza niż ostatnie kilka KSW. I mniej bullshitu w tle.
Gala podobała mi się bardziej niż KSW. Walki bardzo fajne i nie było tej kiczowatej otoczki. Chociaż wywiad z Saletą mogli sobie darować. :roll: Aha, no i nie dali powtórki z końcówki walki Grabowskiego.
Co do freak-show, naprawdę ciężko mi uwierzyć, że zawodowy bokser przegrał z kulturystą, którego przygotowania do walki polegały na kopaniu arbuzów i kaktusów. :? Lubię Roberta, ale mimo wszystko czuję hmm... niesmak? po jego wygranej. Chociaż w sumie chyba jednak lepiej, że to on wygrał.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisał bym to samo ale mam zajęte ręce pisaniem pochwał dla talentu Marcina Najmana, dumy polaków.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile najman zgarnal za walke? Przeciez to byla ewidentna ustawka ...
Jeśli ustawiac walki/zdarzenia sportowe to trzeba mieć cel - pieniądze. Sumy postawione i wygrane u bukmacherów. Można też budowac czyjąś renome by na niej zarabiać. Jeśli wałek wg Ciebie to w jakim celu?
Napisano Ponad rok temu
Hardkorowy Koksu prezentował się podczas walki jak mistrzowie kung-fu z filmów z lat 80-tych (:
Niezłe show, niezły wieczór.
Napisano Ponad rok temu
Daj spokój, freak showy z Pride to przy tym były super techniczne walki dla koneserów.Bardzo fajna gala. Malutki minus za wywiady tylko z polakami. Tylko Sanchezowi dali pogadać. Walka dziwolągów zajebista. Uwielbiam te walki - jeszcze z Pride mi zostało (: Jak walczą zawodnicy MMA to się ocenia ładne obalenia, ładną pracę nóg itp itd - technikę. Ale emocje największe są największe jak walczy "Vegeta vs Son Goku" (((:
Hardkorowy Koksu prezentował się podczas walki jak mistrzowie kung-fu z filmów z lat 80-tych (:
Niezłe show, niezły wieczór.
Napisano Ponad rok temu
nie mów mi nawet. my z ziomkim też mieliśmy, a szmaciarz wyłączył się jedną walkę przed freak show i nie chciał się już załączyć jeszcze raz. kwa mać. skończyliśmy tak czy tak na streamie.Ja się szarpnąłem na 4.8 zł na transmisję w ipla. Ucierpiał budżet, koszyk w biedronce będzie lżejszyy, ale przynajmniej nic się nie zacina!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Night of Champions 4
- Ponad rok temu
-
Frank Mir vs Junior Dos Santos o pas HW!!
- Ponad rok temu
-
Puchar Pomorza Amatorskiego MMA- 28.04 Gdynia
- Ponad rok temu
-
spodenki rebel moro
- Ponad rok temu
-
Nowa organizacja MMA?
- Ponad rok temu
-
UFC Stockholm live - spoilery