prohormony
Napisano Ponad rok temu
Nie mniej uważam,że masz dużo racji - pokój .
Co do mojego ulania,to mam tendencję po ojcu do szybkiego łapania masy. Do tego jak byłem w rozpoznaniu i ważyłem 77kg,to czułem się jak szczypior - może to kwestia kości .
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o to czy ph to steryd: jeśli to co piszę S.O.S. jest prawdą i w organizmie ph jest przetwarzany na zwyczajny steryd to twoje argumenty co do kawy nie mają racji bytu.
Miałyby jeśli kawa w organizmie byłaby przetwarzana na kokainę na przykład ;-)
Napisano Ponad rok temu
Co do jedzenia,to trzymałem dietę,ale mam tendencje do baardzoo szybkiego łapania masy. To tak jakbyś mojemu koledze,co je ok 3-4tyś kalorii dziennie i jest szczupły,powiedział,że na jedzeniu przytyje.
Musiałbym być cały czas na redukcji z codziennymi aerobami. Póki co zadowalające efekty mam na 3/tyg fbw,choć nadgarstek i nasada dłoni nie mogą dojść do siebie. Przez to zero wyciskań i niektóre ćwiczenia na jakichś śmiesznych ciężarach. Jedynie dobre,że na przyciąganiach mogę się wyżyć,no i martwym i nogach .
Napisano Ponad rok temu
w planach mam nigdy nie przekroczyć 76 kg, zobaczyć zorze polarną i wejśc na jakąś duzą górę ;P
Ty jesteś sporo mocniejszej budowy niż ja ale i tak uważam, że twoja naturalna waga nie powinna przekaraczać 85 kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jerz: Co do ph mogę nie mieć racji,niech będzie
Ry~you: Masz całkowitą rację. Też się tragicznie czułem nadiecie low carb,szczególnie jak w pracy mamy zapieprz,a do tego na siłce nie robiłem więcej niż 8powtórzeń na serię(oscylowało między 4-6powtórzeń),starałem się łapać siłę.
Napisano Ponad rok temu
marycha tez jest legalna jednak jest narkotykiem idac tym tokiem rozumowania
w Polsce ph chyba nie sa legalne, jednak mozna kupic na wiadomym portalu, duzo lekow na recepte tak samo mozna kupic bez niej
lepiej zrobic sobie cykl z propa
100 2ed 6 tygodni
co do Twojego nadgarstka/u ... robiles pompki na poreczach? mozna zastpaic nimi wyciskanie z powodzeniem, ciezarem tez mozna latwo manipulowac, jak boli przy normalnym chwycie to sprawdz jak wyjdzie na piesciach (powaznie) mozna wzmocnic nadgarstek
Napisano Ponad rok temu
Co do nadgarstka,to oprócz niego mam też spieprzoną nasadę dłoni. Ostatnio samym gryfem olimpijskim chciałem sprawdzić, czy już ok,ale jak był opuszczony do klatki,to dalej czułem łapę . Popróbuję te pompki na kościach,choć zawsze z nimi miałem problem...
Napisano Ponad rok temu
skutki uboczne to albo nierowno bozia dala albo za duzo środka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to big brader jeszcze istnieje?Środek omawiany przez was jest skuteczzny tak samo w bb jak i w mma.
Napisano Ponad rok temu
Środek omawiany przez was jest skuteczzny tak samo w Bielsku-Białej jak i w Mińsku Mazowieckim.
Fixed
Napisano Ponad rok temu
Panowie dam link do supla i powiedzcie co to jest warto czy nie czy dziala czy raczej starta kasy albo jeszcze gorzej trucizna.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
piece.
Napisano Ponad rok temu
nikt sie nie zna??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam 1 puszke własnie wiec juz kupione kasa wydana pytanie do Ciebie o te szkodliwosci.tribullus niezaszkodzi tam zawarty a moze pomoc oczyszczenie watroby itd ale sa inne tam składniki o ktorych niemam pojmy.