Skąd ten pomysł?Większość osób nie ma problemu ze zrozumieniem mojego tekstu.
Nikt nie zgłaszał problemu komunikacji ;-)
Napisano Ponad rok temu
Skąd ten pomysł?Większość osób nie ma problemu ze zrozumieniem mojego tekstu.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma problemu komunikacji, gdy nie ma komunikacji.Nikt nie zgłaszał problemu komunikacji ;-)Skąd ten pomysł?Większość osób nie ma problemu ze zrozumieniem mojego tekstu.
Napisano Ponad rok temu
Ad. filmików - dla mmie ważne, że robisz co lubisz. Nie istotne czy sie komus to podoba czy nie. Grunt, że się odwazyłeś je wkleić. Plus dla Ciebie Wielu na to nie stać Widać inną charakterystyke systemu. To Ty czujesz czy jest dobrze czy źle, my z filmiku tego nie wyłapiemy. Thats all.
Dzięki Bujin ;-)Video Kioda jest o niebo lepsze niz wiekszosc egzaminow do shodana, jakie widzialem, szczegolnie w Niemczech.
Tori na pewno, a uke również ale tylko dla tych wymagających, mam cięższą rękę (w ogóle jestem cięższy ) i o ile wtedy machałem rękami i nogami, to dzisiaj mogę napisać że w porównaniu do siebie sprzed 8 lat, uderzam (chociaż w porównaniu do osób z co najmniej 5 letnim stażem w kicku i boksie cały czas tylko macham;])A teraz jestes lepszym tori czy uke...?
Napisano Ponad rok temu
A alkohol niby nie jest szkodliwy i bezsensu? a i tak się pijebylem przeciwny i nadal jestem w kazdym aikido poza moim :-)
a to dlatgo ze jest niepotrzebne, a wrecz szkodliwe i bez sensu :-)
Kudełki dawały radę, a żwawym żem był, piękny czas liceum kiedy się trenowało 5 dni w tygodniu po 2 lub 3 h dziennie, rządziłem, dominowałem kondycyjnie i dynamicznie, a dzisiaj tylko filmiki zostałyco do Twoich filmikow, fajne kudly miales :-)
i ruszasz sie dosc zwawo, oby ci to przez te 8 lat sie nie pogorszylo
Aktualnie już było o mnie, o tutaj od 1:25 brunecik:nagraj i wrzuc cos aktualnego, inaczej to tylko podpucha :-) )))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma problemu komunikacji, gdy nie ma komunikacji.Nikt nie zgłaszał problemu komunikacji ;-)Skąd ten pomysł?Większość osób nie ma problemu ze zrozumieniem mojego tekstu.
Napisano Ponad rok temu
Ninja jakie koślawe pady, że gdzie niby? ja piekniejszych w życiu nie widziałem , dobre bo nasze polskie!!! ;-)
Filmik kręcony u kumpla w Rudzie Sląskiej, ale u mnie toże maty czerwone i ja like it
Witaj Nakazuma! Odnośnie tej miłości i Aikido to porzuć płonne nadzieje na tym forum ;-) Zresztą gdzie tam miejsce na miłość w Aikido skoro masz tyle organizacji, a każdy się tylko kłóci o to kto ma najdłuższy, tzn. najwyższy stopień
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sie żeście nazwali kurde - Nakazawa, Nakazuma...tera bedzie mi sie chrzaniło z kim rozmawiam
Napisano Ponad rok temu
Aktualnie już było o mnie, o tutaj od 1:25 brunecik
Napisano Ponad rok temu
Aktualnie już było o mnie, o tutaj od 1:25 brunecik:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Chociaż gwoli usprawiedliwienia podczas kręcenia już wtedy miałem uszkodzoną łękotkę
Napisano Ponad rok temu
dobrze że dodałeś ten uśmiech bo już się zastanawiałem czy o tym samym "Shiodzie" myślimy :-)przeciez Shioda sensei zawsze robil irimi
Napisano Ponad rok temu
Nick "Shrek" jest już zaklepany :razz: ;-)Dobra to mówcie mi Shrek
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu