aikido doskonałe
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
poklon
Napisano Ponad rok temu
aikido doskonałe
Napisano Ponad rok temu
Ja wyjaśnię. Te filmiki mają walor edukacyjny, niech "nieuświadomieni" Aikidocy zobaczą róznice pomiędzy pracą uke na treningu, a " pracą" osoby która rzeczywiście chce zrobić "kuku" temu drugiemu . ;-)nadal nie rozumiem ideii wklejania w dziale aikido filmikow nie zwiazanych z aikido...przeciez jest knajpa i tam mozna sobie wklejac takie glupoty...Moze mi to ktos objasnic
kolejny czarodziej...
Napisano Ponad rok temu
Tak, to ważne, bo my, aikidocy jesteśmy niczego nie świadomi Oczywiście przez tych wszystkich czarodziejów i ściemniaczyJa wyjaśnię. Te filmiki mają walor edukacyjny, niech "nieuświadomieni" Aikidocy zobaczą róznice pomiędzy pracą uke na treningu, a " pracą" osoby która rzeczywiście chce zrobić "kuku" temu drugiemu . ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też byłem tego zdania swego czasu, jednak kiedy ludziska zaczęli wklejać oszołomstwo wszelakie pod etykietką aikido to se odpuściłem. Do knajpy od lat nie zaglądam.nadal nie rozumiem ideii wklejania w dziale aikido filmikow nie zwiazanych z aikido...przeciez jest knajpa i tam mozna sobie wklejac takie glupoty...Moze mi to ktos objasnic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smail, nie bede za dużo komentował - filmik mowi sam za siebie (sebol - nie jest usunięty). Znam chlopaka od momentu kiedy zaczął cwiczyc i aż żal patrzeć jak nisko upadł (albo na głowe).
Napisano Ponad rok temu
Prawda to! Ninja mógłbyś wyjaśnić, co Cię tak wkurzyło?Dla mnie nie ma większej różnicy w tym co widziałem na tym pokazie od tego co widzę na wielu innych pokazach aikido...
Prawda to! Nudne, ładne i...martwe jak ściernisko. Ja tam wolę leżeć na zielonej łące niż na ściernisku. A w związku z tym należy się zastanowić czy coś, co martwe, może być ładne? Młody ( rocznik 1980 ) robi jak jego ojciec, jak był młody.co do Doshu, pokaz prostego, ladnego, zdyscyplinowanego i nudnego aikido...
Ale co on miałby, Smailu, reformować w aikido?1 Ueshiba bł twórcą i niekwestionowanym dzięki temu mistrzem, drugi był systematyzorem, 3 jest propagatorem i wizytówką, co nam przyniesie 4... obserwuję i licze na to że będzie w części chociaż reformatorem, ale nie licze na wybitną postać jako mistrza aikido... czas pokaże co biznes rodziny Ueshiba nam przynisie...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu