fedor-hendo spojler
Napisano Ponad rok temu
Powiem szczerze, że dziwi mnie postawa kibiców na forach. Kiedyś wszyscy kochali Fedora za spokój, wiarę, właśnie to, że był kreowany na herosa z gnijącej łaźni parowej w Starym Oskole. Teraz dokładnie to samo uważa się za jego wady.
Niezupelnie to samo. Owszem, zawsze wspominal o Bogu, ale teraz jest to prawie jedyne co powtarza sie co chwile w wypowiedzi. Spokoj? Owszem, Fedor zawsze byl spokojny, ale obejrzyj obecne wywiady przed walka np. Moim zdaniem jest wlasnie bardziej poddenerwowany, taki jakis podlamany psychicznie, glos niepewny, to nie jest to samo...
I zeby nie bylo, bylem i jestem fanem Fedora. Po prostu ciezko patrzec na to, co sie teraz dzieje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Herb Dean nie miał takiej możliwości.Oglądałem walkę kilka razy...
:roll: Pewnie gdyby widział to co my na powtórkach, pozwolił by na kontynuowanie walki.
Napisano Ponad rok temu
pewnie byłoby tak jak piszesz.A Herb Dean nie miał takiej możliwości.
:roll: Pewnie gdyby widział to co my na powtórkach, pozwolił by na kontynuowanie walki.
Napisano Ponad rok temu
czyli potwierdzamy ze przedwczesne przerwanie.A Herb Dean nie miał takiej możliwości.Oglądałem walkę kilka razy...
a to czy jego wina jest duza czy mala jest juz tylko na marginesie rozmowa
Napisano Ponad rok temu
Uważam, że tak.czyli potwierdzamy ze przedwczesne przerwanie.
Jednak błąd wynikał ze splotu okoliczności a nie z niedbalstwa, barku kompetencji, czy stronniczości Deana.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Alistair Overeem wyrzucony ze Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Fedor vs. Henderson kursy u buków!
- Ponad rok temu
-
Obóz MMA
- Ponad rok temu
-
II walka Tomasza Szczerka w MMA
- Ponad rok temu
-
Wronski vs. Nastula
- Ponad rok temu
-
zdjecia z eliminacji do MP MMA wedle TCM 16.7. Skala
- Ponad rok temu
-
Co słychać u...
- Ponad rok temu
-
W Płocku walczyli SPARTANIE. Wyniki 3 edycji MLS 2011!
- Ponad rok temu
-
[Spojler] UFC 132
- Ponad rok temu
-
UFC 132 - kursy
- Ponad rok temu