zaczepka w autobusie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W przypadku wygladu 20 latka, nie trenujacego dana bronia + nie budujacego motoryki pod nia, smiem przypuszczac, ze Ci ja zabiora po pierwszym strzale i wyspankuja facjate.
Napisano Ponad rok temu
znam też przypadek kolesia, który wyskoczyl z bejsbolem na ognisku a potem nim dostał
tak więc nie ma kijów samobijów- do tego trzeba mięc trochę psychiki i jak wyjmujesz jakąkolwiek broń to żeby nawalać a nie straszyć- a wtedy ponosisz konsekwencje m. in prawne ;P
Napisano Ponad rok temu
Teraz na wsi na pewno jest sporo inaczej niż kiedyś, głównie przez to, że dieta jest bogatsza. Teraz rolnicy to już nie jest taka biedota jak kiedyś, o ile dobrze gospodarują tym co mają. Mają dostęp do takiego samego jedzenia jak w mieście. A że całe życie pracują fizycznie to silne chłopy z nich są. Targanie na plecach po dwa wory ziemniaków to żaden problem dla nich(wór po 50 kg około, dwa takie to już całkiem sporo jest). No i całkiem solidnie zbudowani są, ale to nic dziwnego. Nie jakieś kafary, ale dobrze zbudowani, umięśnieni jak trzeba.
Napisano Ponad rok temu
zastanawiam się czy znowu nie zacząć chodzić na treningi, jak wynika z mojego postu na 1 str to byłem na kilku i przerwałem jak zapomniałem o tej zaczepce w autobusie.
Jak myślicie czy dłuższe treningi dadzą mi jakieś większe szanse w obronie przed napastnikami?
coś ostatnio znowu mam jakieś obawy.
Mam 27 lat i nie wiem czy w tym wieku warto trenować choćby dla obrony a co trochę na minus wyglądam jakbym miał góra 20 lat
12 stron odpowiedzi na temat wątku, a autor teraz zmienia zapytanie, ech. Z tego co widzę i rozumiem, to właściwie dokopanie potencjalnym przeciwnikom to Twój główny powód dla ćwiczeń, których zresztą nie kontynuujesz. Jak masz nas pytać czy warto stawać przeciwko kilku przeciwnikom i jednocześnie czy warto trenować więcej niż kilka treningów MMA to ja jestem totalnie zmieszany.
Zawsze warto trenować, ale pomyśl o tym, żeby dostarczyć swojemu umysowi większej porcji argumentów do regularnych treningów, czyli coś więcej niż dokopanie napastnikom w autobusie. Prędzej pomyśl o poprawie zdrowia, zwiększeniu pewności siebie, lepszej koordynacji ruchów, poznanie ciekawych ludzi.
Napisano Ponad rok temu
mamy chyba inna definicje "zdrowia" ;-)Prędzej pomyśl o poprawie zdrowia
Napisano Ponad rok temu
z jednej strony no kurwa boli mnie ze mu nie przyjebałem, na prawdę mnie to boli, ale z drugiej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
biedna dziewczynaja mialem taka sytuacje w autobusie ze 2 dresow zaczepialo jakas dziewczyne. po paru chwilach sytuacja wydawala sie dosc powazna, zaczeli ja dotykac itd. dziewczyna uciekla z tamtej czesci autobusu i usiadla na przeciwko mnie, patrzac mi w oczy jak maly kociak ktory chce mleka dresiki oczywiscie przyszly za nia, ale wystarczylo krotkie i stanowcze "wypierdalaj" aby wrocili na swoje miejsca.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobry materiał
- Ponad rok temu
-
Jak zachować się w sytuacji zakładniczej
- Ponad rok temu
-
Ochrona funkcjonariusza publicznego dla cywili
- Ponad rok temu
-
Zachowania przestępcze i ich zapobieganie
- Ponad rok temu
-
Młode lata
- Ponad rok temu
-
Kop w dupę
- Ponad rok temu
-
O co chodzi z tym pojedynczym krótkim ciosem...
- Ponad rok temu
-
Bezpieczne narzędzia do samoobrony
- Ponad rok temu
-
cos o co kiedys dawno temu zapytal mnie kapral
- Ponad rok temu
-
Transport dużych ilości pieniędzy.
- Ponad rok temu