...najwazniejsze, ze dresy i dziewczyna wrócili na swoje miejsce
wtedy sobie myslalem ze jej miejsce jest u mnie w domu, tak na srodku lozka mniej wiecej
Napisano Ponad rok temu
...najwazniejsze, ze dresy i dziewczyna wrócili na swoje miejsce
Napisano Ponad rok temu
No właśnie. Były jakieś profity za bohaterstwo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdyby za bohaterstwo zawsze były profity- lub przynajmniej wysokie ich prawdopodobieństwo mielibyśmy bohateró na pęczki bo ewolucja by to faworyzowała
skoro jest to tak rzadkie najwidoczniej to ryzykowna strategia ewolucyjna ;-)
Napisano Ponad rok temu
gdyby za bohaterstwo zawsze były profity- lub przynajmniej wysokie ich prawdopodobieństwo mielibyśmy bohateró na pęczki bo ewolucja by to faworyzowała
skoro jest to tak rzadkie najwidoczniej to ryzykowna strategia ewolucyjna ;-)
))) padłem
Sorki za offa. Nie mogłem się powstrzymać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam jeszcze dorzuce swoje 3 grosze na temat.
moim zdaniem nie ma odpowiedzi na takie pytania, na ulicy jest tyle niewiadomych ze nikt nie powie jak ktos powinien sie zachowac. ktos to przeczyta i pomysli ze walilby w ryj, a w rzeczywistosci stwierdzilby byc moze ze nie warto.
z takimi typami najgorsze jest to ze oni nie maja nic do stracenia, albo przynajmniej tak im sie wydaje. jak sie postawisz to jeden spierdoli a drugi bedzie sie pral do konca.
czasem nawet mozesz byc przekonany ze jestes lepszy i sobie z kims poradzisz, ale koles po prostu wyglada tak ze wiesz ze sie nie cofnie (czasem to po prostu widac) i wtedy co z tego ze go zlejesz jak problemow i tak bedzie wiecej, zaczynajac od tego ze sie upierdolisz i zniszczysz ciuchy a konczac na tym ze komus cos sie stanie, albo skonczysz jako bandyta na policji.
moim zdaniem, jesli nie bronisz czegos wartosciowego nie ma sensu sie sadzic, nawet jesli wiesz ze dasz rade. a juz na pewno nie ma sensu sie sadzic jesli masz watpliwosci czy dasz rade.
ale jak powiedzialem, na ulicy wszystko jest wzgledne.
Napisano Ponad rok temu
ocenilem swoje szanse jako spore
Napisano Ponad rok temu
ocenilem swoje szanse jako spore
cała trójka- włącznie z laską miała coś koło 12 lat? ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z americaną mogłoby być ciężko, lepsza byłaby latająca anakonda.
Do wykonania potrzebujesz anakondy.
I katapultę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pod warunkiem, że się potrafi zliczyć do trzech; w przeciwnym wypadku jednak anakonda lepsza.juzl epiej uzyć świety granat ręczny z antiochii
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu