Idzie się do tego przyzwyczaić ;-)podwójna szczęka
Adamek vs. Kliczko
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Martwi się Pan, że walki może nie pokazać żadna polska telewizja?
Tomasz Adamek: Szczerze mówiąc, nie mam na to większego wpływu. Decydujący głos w tej sprawie mają Kliczko-wie, a tak dokładnie ich menedżer Bernd Boente. Ja jestem jednak niemal pewien, że walkę będzie można zobaczyć w polskiej telewizji.
Pod warunkiem że się ma prostą przegrodę nosową ;-)Idzie się do tego przyzwyczaić ;-)podwójna szczęka
Napisano Ponad rok temu
gdzie czytales? link.
zwyczajna rurka do nurkowania pewnie- poprostu ogranicza doplyw tlenu. Latwiej znalezc na filmikach zawodnikow mma.
rurka do nurkowania - w trakcie sparingow!!! no to sie ubawilem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]W dniu 1 września w Wiązownie w Zajeździe u Mikulskich o godzinie 18:30 odbędzie się impreza charytatywna na rzecz Hospicjum "Promyczek" w Otwocku. W programie jest przewidziana między innymi loteria, w której fantami będą przedmioty należące do Tomasza Adamka - spodenki, szlafrok, rękawice, dwie koszulki a także zdjęcia z autografem Adamka. Na główną nagrodę przeznaczony został bilet na pojedynek Tomasza Adamka z Witalijem Kliczko
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]- Plan na walkę jest zawsze taki sam - wygrać. Pracowaliśmy ciężko przez dziesięć i pół tygodnia. Trener powtarzał mi, że codziennie wnosiłem coś nowego do swojego arsenału, a ile mi to dało przekonamy się 10 września(...)- Dziennikarze i eksperci we mnie nie wierzą, bo są ludźmi małej wiary. Moja wiara w wygraną jest bardzo duża(...)
Wczoraj na polsat sport news podali info, ze walkę będzie można obejrzeć na Polsacie Sport (chyba?) w systemie PPV.
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj na polsat sport news podali info, ze walkę będzie można obejrzeć na Polsacie Sport (chyba?) w systemie PPV.
Nie na Polsacie sport tylko na cyfrowym Polsacie na platformie VOD
Napisano Ponad rok temu
to płacenie chyba spokojnie można nazwać "sportowym wydarzeniem stulecia w Polsce" ;-)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] http://wroclawianie.info/galeria/albums/wroclawianie/sztuki_walki/05092011/thumb_17.jpghttp://wroclawianie.info/galeria/albums/wroclawianie/sztuki_walki/05092011/thumb_18.jpghttp://wroclawianie.info/galeria/albums/wroclawianie/sztuki_walki/05092011/thumb_19.jpg
Napisano Ponad rok temu
wyglądało jakby Adamek miał się przewrócić do tyłu, prawie mu wzrokiem złamał kręgosłup
Napisano Ponad rok temu
Ciężkie bardzo zadanie przed Tomkiem ale ciągle w niego wierzę choć żeby pociągnąć Kliczce z bańki msiał by zdrowo podskoczyć... Ale przecież w boksie nie chodzi o sprzedawanie strzałów z baśki
Napisano Ponad rok temu
Ojtam ojtam ;-) Przeiceż musiał odchylić się by spojrzeć king kongowi prosto w oczy, co miał się wspiąć na palce? ;-)
Ciężkie bardzo zadanie przed Tomkiem ale ciągle w niego wierzę choć żeby pociągnąć Kliczce z bańki msiał by zdrowo podskoczyć... Ale przecież w boksie nie chodzi o sprzedawanie strzałów z baśki
słabo to wygląda, można stanąć dalej, przyjąć pozycję, a tak to wyglądało jak by się tłumaczył przed starszym bratem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polacy powalczą o pasy WMF
- Ponad rok temu
-
Haye vs Kliczko
- Ponad rok temu
-
Ramon Dekkers poprowadzi seminarium w Bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
Zawodowa gala MuayThai w Słupsku - wyniki, zdjęcia, klip
- Ponad rok temu
-
Organizacja K-1 szuka przez internet nowej gwiazdy
- Ponad rok temu
-
It's Showtime 50 - Warszawa
- Ponad rok temu
-
Liga Muay Thai Szczecin 18 czerwca 2011r.
- Ponad rok temu
-
zdjecia z Mistrz Pol MuayThai tam:
- Ponad rok temu
-
Otwarte seminarium z Rafałem Simonidesem w Łodzi
- Ponad rok temu
-
podwojna garda
- Ponad rok temu