Uratowałem tylko twój ostatni post.
Jak rozumiem nie jest to nielegalne.
Jak nie jest nielegalne to nie wywalę.
Co najwyżej napiszę że uważam to za głupotę.
nie ma zadnych informacji ze jest to nielegalne, jest to pochodna hormonu, jednak mozna kupic bez problemu w necie, w sklepach z suplami, na allegeo, więc raczej pod względem legalności taki to doping jak kreatyna...ja bym jednak wybral starego sprawdzonego propa
pod sw jak znalazl
chodzi ci o propionat tak? nie wiem jak do tego odniesie się moderator(fajnie bylo by aby nie kasowal tematu).
Akurat propionat ma krótki okres póltrwania i częste iniekcje za bardzo były dla mnie dotkliwe, więc przerzuciłem sie na greka 250, potem susa...
Teraz odstawiam testo i przechodze na PH (prohormon).Tak z ciekawości(zanim poleci do kosza bo zdaje się, że ph są tu ciężkostrawne ):
W jakim celu chcesz to brać?
Wiąże się to z moją poprzednią wypowiedzią... Kończę cykl testo i przedłużam go PH, taka próbna kombinacja...
Cel to głównie poprawa wyglądu...Jak pisałem wcześniej biorą go chłopaki z MT i są bardzo zadowoleni... Ponadto duzy aspekt kolegi Silver - plazowa forma
Cena do prześcia - dostałem jeszcze gratis dużą glutamine, także ok.(dziś kupiłem)nie odczujesz żadnego innego efektu, bo tego typu PH nie są na budowanie siły
osoby które stosowały go na końcu cyklu z testo i odstawiły testo nie odczuły spadku siły, dlaczego twierdzisz ze nie bedzie tomialo wpływu na siłe ??
Sterydy legalnymi już nie są więc wstrzymaj się od pisania o tym.