Yeah, but Mr. Brown is a little too close to Mr. Shit.
fortunately, they won't get married in Poland.
Napisano Ponad rok temu
Yeah, but Mr. Brown is a little too close to Mr. Shit.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie nowy kyokushin-kan
Regionalny Klub Karate Kyokushin Konin
DO sensei Wiesław Więckowski (3 DAN)
tel.: 601 594 261
www: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
e-mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wieść niesie, że został mianowany szefem wyszkolenia na Polskę.
No i co wy na to Panowie z byłego -kan ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wysokich danów w jj to u nas cała masa w Polsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może za kg nabyte dobrze ktoś kiedys pisał w marcu ,że siarowy dostanie 3 dan w maju za przejście. I jak widać swojemy nierozgarnętemu synowi też dał 1 dan z 5 kyuA mnie interesuje jedno jak to jest ze naraz osoby nie majace nic wspolnego z JJ maja nizsze stopnie w swoich stylach niz w JJ.
Skad sie takie osoby biora i co za idiota takie osoby promuje w jj
"Aktualnie posiada stopień mistrzowski 3 dan w Karate Kyokushin i 4dan w Ju-Jistu. "
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ptasiek pierdolisz głupoty, gdybyś znał tych ludzi osobiście to wiedziałbyś co sobą reprezentują od strony techniki (którą widziałem na własne oczy) i wiedziałbyś, że na 3 Dan to trzeba trochę więcej niż zasługi.Ludzie czytam to co wypisujecie i z tego wszystkiego nawet się zarejestrowałem bo mnie krew zalewa jak przez was przemawia zazdrość i obłuda. Nie znacie ludzi osobiście a wypisujecie bzdury na podstawie plotek i kłamstw...
... ale zabrałem głos bo znam tych ludzi osobiście i nie potrafię patrzeć jak się oczernia innych ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... sensei miał 3, 4 oraz piąte miejsca na MP w Kata więc technikę ma chyba dobrą ....
Napisano Ponad rok temu
zdawał egzamin a nie dostał za free jak co nie którzy inni sensei, jego syn również zdawał egzamin z 1 kyu na 1 dan obydwoje zdawali egzamin przed międzynarodową komisją więc o przekrętach mowy nie ma bo sami nie zdawali tylko z innymi ludzi z całej europy. .
Napisano Ponad rok temu
No na 7 startujących 4 czy 5 miejsce to rzeczywiście sukces. Ale jeżeli nie masz zastrzeżeń to ...Z tego co wiem syn tego sensei miał 3, 4 oraz piąte miejsca na MP w Kata więc technikę ma chyba dobrą zresztą widziałem go na tych zawodach i mogę powiedzieć że co do techniki nie mam zastrzeżeń.
Akurat w tym przypadku tak. Porównując technikę tego osobnika do techniki szefa naszego klubu, który ma 2 Dan to on nawet tego mieć nie powinien.Poza tym czy podważasz decyzję międzynarodowej komisji.
Jeżeli wiesz kto był w tej komisji to przyłączam się do prośby monka.Bo ja nie skoro oni uznali ze ktoś zasługuje na dany stopień to im ufam tym bardziej że w komisji byli Rosjanie a oni są na tym punkcie bardzo wyczuleni.
Na pewno tych o których piszesz.Poza tym nie wiem jakich ludzi widziałeś na własne oczy na pewno nie tych o których piszę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu