Yeah, but Mr. Brown is a little too close to Mr. Shit.
fortunately, they won't get married in Poland.

Napisano Ponad rok temu
Yeah, but Mr. Brown is a little too close to Mr. Shit.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Faktycznie nowy kyokushin-kan

Regionalny Klub Karate Kyokushin Konin
DO sensei Wiesław Więckowski (3 DAN)
tel.: 601 594 261
www: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
e-mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wieść niesie, że został mianowany szefem wyszkolenia na Polskę.
No i co wy na to Panowie z byłego -kan ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
wysokich danów w jj to u nas cała masa w Polsze

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a może za kg nabyteA mnie interesuje jedno jak to jest ze naraz osoby nie majace nic wspolnego z JJ maja nizsze stopnie w swoich stylach niz w JJ.
Skad sie takie osoby biora i co za idiota takie osoby promuje w jj
"Aktualnie posiada stopień mistrzowski 3 dan w Karate Kyokushin i 4dan w Ju-Jistu. "
 dobrze ktoś kiedys pisał w marcu ,że siarowy dostanie 3 dan w maju za przejście. I jak widać swojemy nierozgarnętemu synowi też dał 1 dan  z 5 kyu
  dobrze ktoś kiedys pisał w marcu ,że siarowy dostanie 3 dan w maju za przejście. I jak widać swojemy nierozgarnętemu synowi też dał 1 dan  z 5 kyu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ptasiek pierdolisz głupoty, gdybyś znał tych ludzi osobiście to wiedziałbyś co sobą reprezentują od strony techniki (którą widziałem na własne oczy) i wiedziałbyś, że na 3 Dan to trzeba trochę więcej niż zasługi.Ludzie czytam to co wypisujecie i z tego wszystkiego nawet się zarejestrowałem bo mnie krew zalewa jak przez was przemawia zazdrość i obłuda. Nie znacie ludzi osobiście a wypisujecie bzdury na podstawie plotek i kłamstw...
... ale zabrałem głos bo znam tych ludzi osobiście i nie potrafię patrzeć jak się oczernia innych ...
Napisano Ponad rok temu
 A mógłbyś tylko odpowiedzieć na pytanie, kto najpierw zatwierdza (i gdzie) tych kandydatów do egzaminów przed międzynarodową komisją?
  A mógłbyś tylko odpowiedzieć na pytanie, kto najpierw zatwierdza (i gdzie) tych kandydatów do egzaminów przed międzynarodową komisją? 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... sensei miał 3, 4 oraz piąte miejsca na MP w Kata więc technikę ma chyba dobrą ....

Napisano Ponad rok temu
zdawał egzamin a nie dostał za free jak co nie którzy inni sensei, jego syn również zdawał egzamin z 1 kyu na 1 dan obydwoje zdawali egzamin przed międzynarodową komisją więc o przekrętach mowy nie ma bo sami nie zdawali tylko z innymi ludzi z całej europy. .
Napisano Ponad rok temu
No na 7 startujących 4 czy 5 miejsce to rzeczywiście sukces. Ale jeżeli nie masz zastrzeżeń to ...Z tego co wiem syn tego sensei miał 3, 4 oraz piąte miejsca na MP w Kata więc technikę ma chyba dobrą zresztą widziałem go na tych zawodach i mogę powiedzieć że co do techniki nie mam zastrzeżeń.
Akurat w tym przypadku tak. Porównując technikę tego osobnika do techniki szefa naszego klubu, który ma 2 Dan to on nawet tego mieć nie powinien.Poza tym czy podważasz decyzję międzynarodowej komisji.
Jeżeli wiesz kto był w tej komisji to przyłączam się do prośby monka.Bo ja nie skoro oni uznali ze ktoś zasługuje na dany stopień to im ufam tym bardziej że w komisji byli Rosjanie a oni są na tym punkcie bardzo wyczuleni.
Na pewno tych o których piszesz.Poza tym nie wiem jakich ludzi widziałeś na własne oczy na pewno nie tych o których piszę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu