Co na zakwasy
Napisano Ponad rok temu
Przed treningiem o,5 l wody z okolo 50 g glukozy (Sprzedaja w wiekszych supermarketach w takich papierowych torebkach za 2-3 zlote)w czasie treningu woda 1,5 l z glukoza. Starcza mi na 8 godz treningu mniej wiecej. Po treningu znowu 0,5 l wody z glukoza, tez 50g gluka”. Sposób dobry z tego względu, że mięśnie potrzebują dużo glukozy. Można ją także przyjąć w innej formie jak np. galaretkach czy tabletek z rekina.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem co działo się wtedy z jego jajcami.Kiedys na discovery byl program o gosciu, jednym z tworcow francuskiego parkour i zawsze po ostrym treningu kladl sie do wanny wypelnionej po brzegi kostkami lodu.
ała
Napisano Ponad rok temu
No pisałem przecież o zimnych prysznicach... Cóż Budo dalej dzieli się na tych co tylko piszą i na tych co tylko czytają...
Napisales ogolnie o zimnej wodzie z prysznica, a ja pisze, zeby spryskiwac to jedno, bolace miejsce lodowatym prysznicem, a nie cale cialo, wiec nie unos sie, bo ci zylki strzela.
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem co działo się wtedy z jego jajcami.Kiedys na discovery byl program o gosciu, jednym z tworcow francuskiego parkour i zawsze po ostrym treningu kladl sie do wanny wypelnionej po brzegi kostkami lodu.
ała
to samo co z miesniami. po wszystkim bedzie mogl wiecej
najlepsza metoda na DOMSa jest takie ukladanie planu treningowego aby w ogole sie nie pojawialy mikrourazy wlokien.
odnosnie zimna to u mnie juz od lat lodowaty prysznic po treningu to podstawa.
Itosu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Waga Lazienkowa ELEKTRONICZNA pomiar: TLUSZCZ WODA ?
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie znajdę...
- Ponad rok temu
-
Jak wzmocnic kolano
- Ponad rok temu
-
sarsaparilla
- Ponad rok temu
-
Przeciągnięta balacha
- Ponad rok temu
-
Limit wytrzymałości kości piszczelowej ?
- Ponad rok temu
-
Kontuzja K.Kułaka
- Ponad rok temu
-
zapalenie miesni, stawow czyli polamalo mnie
- Ponad rok temu
-
prośba
- Ponad rok temu
-
tae bo z lektorem badz napisami