sarsaparilla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chętnie spróbuję, choćby z ciekawości zaszkodzić raczej nie zaszkodzić a jak może pomóc to czemu nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mielismy juz kiedys temat o kozieradce a dzisiaj kupujac yerba mate sprzedawca polecil mi to ziolko. Poczytalem troche i podobno dziala na przyrost sily i masy miesniowej ze jest swietne jako alternatywa do syntetycznych sterydow blablabla... Bral ktos kiedys cos takiego ?:>
Robiłem sobie napary przez pewien czas. Był zauważalny wzrost energii i ogólnej wydolności, ale też koncentracji (i problemy ze snem, ale na zasadzie że mogłem spać 4 godziny na dobę i wstawałem wypoczęty 8O ). Przyrostu masy nie, ale po prawdzie nie przykładałem się do jej budowania w tamtym okresie.
Napisano Ponad rok temu
Był zauważalny wzrost energii i ogólnej wydolności, ale też koncentracji (i problemy ze snem, ale na zasadzie że mogłem spać 4 godziny na dobę i wstawałem wypoczęty 8O ).
to ze spaniem też odczuwałem, chyba najlepszy efekt tego ziółka. Nie dość że w nocy mało spałem to jeszcze energie miałem do samego wieczora i nie potrzebowałem żadnej drzemki w ciągu dnia.
Generalnie myśle czy sobie tego znowu nie zapodać, chociażby dla tego efektu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Build mass with sass!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przeciągnięta balacha
- Ponad rok temu
-
Limit wytrzymałości kości piszczelowej ?
- Ponad rok temu
-
Kontuzja K.Kułaka
- Ponad rok temu
-
zapalenie miesni, stawow czyli polamalo mnie
- Ponad rok temu
-
prośba
- Ponad rok temu
-
tae bo z lektorem badz napisami