UFC 128 - spojler
Napisano Ponad rok temu
BJ Penn też na pewno będzie zainteresowany. Skoro kiedyś jak równy z równym wywijał z Machidą to z Jonesem odchudonym do MW da radę z palcem w dżemie.
Jeszcze dzisiaj napiszę maila z sugestią do matchmakera UFC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Postawiłeś śmieszną tezę i jeszcze wymagasz by inni to uzasadnili?!?!?Wyjaśnij bo może ja czegoś tutaj nie kumam.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nie. Ale...Nigdy nie było i nie może być mowy o przejściu Jonesa do MW.
Zgadzam się, że to Silvie powinno bardziej zależeć, i że to on powinien pójść do góry. Sęk w tym, że wszyscy kombinują, jak by tu jeszcze zrobić tak, żeby wcześniej Silva zawalczył w GSP (gdzie, z kolei, to GSP powinien pójść do góry). Jedyny sposób, żeby UFC zarazem miało ciastko i je zjadło, jest spotkanie na środku - bo przecież nabranie 15 funtów, a potem zbicie 30 nie wchodzi w grę, ani sytuacja odwrotna.Jedyny możliwy wariant walki z Silvą to pojedynek w LHW i kropka.
Bo mnie by interesowało. Również dlatego, że mnie coraz bardziej zinstytucjonalizowane UFC nudzi. Tak samo jak ciągłe gadanie o zbijaniu wagi, o różnych pasach, o poruszaniu się między kategoriami wagowymi. Tęskni mi się za starymi czasami.Skąd w ogóle założenie, że KOGOKOLWIEK mogło by interesować starcie Jonesa z wymienionymi?
Nie musicie się ze mną zgadzać, powtórzę tylko raz jeszcze moje pytanie, na które wciąż nie mam odpowiedzi: jeśli Jones wygra z Rashadem, a następnie z Silvą, to jaki pojedynek miałby według was sens w następnej kolejności? Czy może uważacie, że jesli zmiecie Rashada tak samo, jak zmiótł Shoguna, to mimo to każą mu walczyć z Rampagem czy Machidą?
Napisano Ponad rok temu
Jones sie będzie musial nabiegać za nim. Shogun szedł prosto na niego,
bez żadnego konceptu. Bones imiddle to nieporozumienie.
On w tej chwili wygląda na wagę ciężką.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tak powinno byc.Niech idzie na zasluzona emeryture juz:)
W Swojej karierze w UFC stal sie ofiara 3 brutalnych nokautow!!!
Nalezy mu sie spokojna emerytura:)
Napisano Ponad rok temu
Np. Phil Davis? choć jeszcze dzisiaj zobaczymy jak z młodszym Nogiem sobie poradziPonownie pytam: jeśli Jones będzie walczył z Silvą i go pokona, to z kim ma walczyć w następnej kolejności?
Napisano Ponad rok temu
Np. Phil Davis? choć jeszcze dzisiaj zobaczymy jak z młodszym Nogiem sobie poradziPonownie pytam: jeśli Jones będzie walczył z Silvą i go pokona, to z kim ma walczyć w następnej kolejności?
O ile młodszym?
Wg wszelkich informacji to bliźniacy...
Napisano Ponad rok temu
anyway... gość jest jakimś kurde mutantem:
Napisano Ponad rok temu
go for it, Phil Davis !!!
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam J.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-