BJ Penn też na pewno będzie zainteresowany. Skoro kiedyś jak równy z równym wywijał z Machidą to z Jonesem odchudonym do MW da radę z palcem w dżemie.
Jeszcze dzisiaj napiszę maila z sugestią do matchmakera UFC

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nie. Ale...Nigdy nie było i nie może być mowy o przejściu Jonesa do MW.
Zgadzam się, że to Silvie powinno bardziej zależeć, i że to on powinien pójść do góry. Sęk w tym, że wszyscy kombinują, jak by tu jeszcze zrobić tak, żeby wcześniej Silva zawalczył w GSP (gdzie, z kolei, to GSP powinien pójść do góry). Jedyny sposób, żeby UFC zarazem miało ciastko i je zjadło, jest spotkanie na środku - bo przecież nabranie 15 funtów, a potem zbicie 30 nie wchodzi w grę, ani sytuacja odwrotna.Jedyny możliwy wariant walki z Silvą to pojedynek w LHW i kropka.
Bo mnie by interesowało.Skąd w ogóle założenie, że KOGOKOLWIEK mogło by interesować starcie Jonesa z wymienionymi?
 Również dlatego, że mnie coraz bardziej zinstytucjonalizowane UFC nudzi. Tak samo jak ciągłe gadanie o zbijaniu wagi, o różnych pasach, o poruszaniu się między kategoriami wagowymi. Tęskni mi się za starymi czasami.
  Również dlatego, że mnie coraz bardziej zinstytucjonalizowane UFC nudzi. Tak samo jak ciągłe gadanie o zbijaniu wagi, o różnych pasach, o poruszaniu się między kategoriami wagowymi. Tęskni mi się za starymi czasami.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Np. Phil Davis? choć jeszcze dzisiaj zobaczymy jak z młodszym Nogiem sobie poradziPonownie pytam: jeśli Jones będzie walczył z Silvą i go pokona, to z kim ma walczyć w następnej kolejności?
Napisano Ponad rok temu
Np. Phil Davis? choć jeszcze dzisiaj zobaczymy jak z młodszym Nogiem sobie poradziPonownie pytam: jeśli Jones będzie walczył z Silvą i go pokona, to z kim ma walczyć w następnej kolejności?

Napisano Ponad rok temu
 mniejszym no
  mniejszym no   

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu