Wałek?
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej strony mogę się mylić bo w końcu jest jeszcze Sokoudjou (który swojego czasu zszokował wszystkich pokonując Aronę i małego Noga - zawodników wówczas bardzo liczących się w swoich kategoriach), będzie Różal i Słowiński (co prawda sa to stójkowicze a nie zawodnicy MMA ale jednak mimo to wielcy wojownicy których nazwiska obiegły już dawno cały świat sportów walki)...
A może Mat bał się przegranej w jakiejś zaściankowej organizacji z lokalnym mistrzem lub uznał że złotówka ma za małą wartość?
Pobajcujmy trochę jak stare baby na straganie
Napisano Ponad rok temu
Na KSW 15 wg pierwotnej wersji miał walczyć Matt Lindland... To doskonale znana, wręcz legendarna postać na ringach MMA... teraz jednak okazuje się iż nie przyjedzie z powodu urazu... Hmmm a może od początku było wiadomo że nie przyjedzie a jego nazwisko było użyte tylko do tego by ludzie zakupili bilety? Kiedy ja zobaczyłem jego nazwisko w rozpisce to naprawdę było to dla mnie szokiem...
Sugerujesz, że bez wiedzy Lindlanda ktoś ogłasza mu walkę?
Żadna szanująca się organizacja (a za taką uważam KSW) zrobi czegoś takiego. Ma to krótkie nogi i jest b. nietrwałe, bo zawsze można zapytać tego zawodnika:
"-Podobno walczysz DD.MM.RRRR na Gali XXX
-Nic mi o tym nie wiadomo"
I organizacja jest spalona wizerunkowo, bo takiego newsa łatwo sprawdzić u źródła. Musza być przynajmniej jakieś podstawy (np. prowadzone rozmowy)
Zresztą kontuzjowanie się zawodnika przed walką to nie nowa sytuacja zarówno w PL jak i poza granicami...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na KSW 15 wg pierwotnej wersji miał walczyć Matt Lindland... To doskonale znana, wręcz legendarna postać na ringach MMA... teraz jednak okazuje się iż nie przyjedzie z powodu urazu... Hmmm a może od początku było wiadomo że nie przyjedzie a jego nazwisko było użyte tylko do tego by ludzie zakupili bilety? Kiedy ja zobaczyłem jego nazwisko w rozpisce to naprawdę było to dla mnie szokiem...
Sugerujesz, że bez wiedzy Lindlanda ktoś ogłasza mu walkę?
Żadna szanująca się organizacja (a za taką uważam KSW) zrobi czegoś takiego. Ma to krótkie nogi i jest b. nietrwałe, bo zawsze można zapytać tego zawodnika:
"-Podobno walczysz DD.MM.RRRR na Gali XXX
-Nic mi o tym nie wiadomo"
I organizacja jest spalona wizerunkowo, bo takiego newsa łatwo sprawdzić u źródła. Musza być przynajmniej jakieś podstawy (np. prowadzone rozmowy)
Zresztą kontuzjowanie się zawodnika przed walką to nie nowa sytuacja zarówno w PL jak i poza granicami...
...ale można dać zawodnikowi X troche kasy na waciki żeby powiedział, ze ma walkę w danej organizacja a po cichu umowimy sie ,zeprzed walką oglosimy, ze ma kontuzję.
taki zabieg promocyjny i wszyscy z wyjatkiem jeleni sa zarobieni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie gadaj ;/. To może faktycznie na waciki dostali i bilety się sprzedały... Jak się jeszcze okaże że Afrykańskiego Assasina nie ma to sie wkurwie.Słowińskiego nie będzie..będzie Różal i Słowiński
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...ale można dać zawodnikowi X troche kasy na waciki żeby powiedział, ze ma walkę w danej organizacja a po cichu umowimy sie ,zeprzed walką oglosimy, ze ma kontuzję.
taki zabieg promocyjny i wszyscy z wyjatkiem jeleni sa zarobieni
Średnio opłacalny zabieg i za dużo w tym teorii spiskowej.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym początkowo miało być to KSW REVENGE . I liczyłem na ponowną walkę Mameda z Sakuraiem.. Oczywiście bardzo się ucieszyłem widząc że jednak zamiast Japończyka (którego nie doceniałem nim nie ujrzałem jak bije Mameda) wystąpi Lindland.
A tu taka siara ;/
Napisano Ponad rok temu
a nie że KSW tak z Lindlandem zrobiło
ot takie zboczenie zawodowe...
Napisano Ponad rok temu
Za dużo teorii spiskowej powiadasz? No to w takim razie duży niefart że akurat tylu znanych fighterów nie wystąpi choć początkowo mieli być...
Shit happens- w UFC też się wysypują zawodnicy. Nawet z mistrzowskich walk (vide wielka choroba Lesnara gdy był jeszcze mistrzem i odwoływanie walki z Carwinem planowanej na UFC 106, potem 108).
Zmiana w Fight Cardzie to nic miłego dla organizacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt, że Lindland to nazwisko z innej ligi, ale pracę domową mogłeś odrobić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdyby zmienili Lindlanda np na Belforta... to bym zrozumiał
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 127 spojler
- Ponad rok temu
-
UFC 127 (video)
- Ponad rok temu
-
Transmisja walki IROKEZAw ORANGE SPORT!
- Ponad rok temu
-
Rio Heroes Events (video)
- Ponad rok temu
-
UFC 127 u bukmachera - Irokez faworytem!
- Ponad rok temu
-
ZAWODY MMA - GRAPPLING - CHORZOW 26 MARCA
- Ponad rok temu
-
Kubacki vs Nastula... przed mikrofonem.
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Challengers 14 (video)
- Ponad rok temu
-
Dream wszystkie gale (video)
- Ponad rok temu
-
Liga A1 w formule MMA w Jarocinie (12 marzec 2011)
- Ponad rok temu