GAINER dla nowicjusza
Napisano Ponad rok temu
A więc waże ok 68 kg wzrost 175 cm... jestem nowicjuszem także nie mam pojęcia jaki Gainer był by dla mnie najlepszy.. Brałem jakieś 7 miesięcy temu gówno zwane Tribulon w tabletkach;/ coś tam dało a na prawde bardzo mało..;/ lipa! W tej chwili mam ułożoną mniej więcej dietke i staram się jej trzymać tyle że chciał bym stosować do diety jakąś odżywkę po prostu żeby nabrać na masie, bo praktycznie wyrobiłem to co miałem ale masy brak także stoję w miejscu.. Tak w prost to jestem chudy jak h*j! Także proszę o pomoc i z góry serdecznie dziękuję
Pozdrawiam
oczywiście dam +
Napisano Ponad rok temu
Witam, jaki jest twoj staz bo napisales ze 7 mies temu brales te gowno czyli przypuszczam ze tyle mies cwiczysz, oczywiscie gainer do uzupelnienia diety mozesz smialo kupic polecami ci mutant mass sprawdzony dobry gainer z gornej polki, a jak nie masz hajsu duzo to mozesz kupic gain bolica lub mass xxl tez daja rade. Rowniez jesli cwiczysz te pare miesiecy mozesz zaczac brac mono. pozdroWitam.. Z góry przepraszam że poruszam ten temat ponieważ był on wiele razy poruszany..
A więc waże ok 68 kg wzrost 175 cm... jestem nowicjuszem także nie mam pojęcia jaki Gainer był by dla mnie najlepszy.. Brałem jakieś 7 miesięcy temu gówno zwane Tribulon w tabletkach;/ coś tam dało a na prawde bardzo mało..;/ lipa! W tej chwili mam ułożoną mniej więcej dietke i staram się jej trzymać tyle że chciał bym stosować do diety jakąś odżywkę po prostu żeby nabrać na masie, bo praktycznie wyrobiłem to co miałem ale masy brak także stoję w miejscu.. Tak w prost to jestem chudy jak h*j! Także proszę o pomoc i z góry serdecznie dziękuję
Pozdrawiam
oczywiście dam +
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz nie mowie, ze jest najlepszy, ale jest dobry, chcesz to mozesz posuzkac tez opini na temat innych gainerow. Najwazniejsz jest dobra dietkaKiedyś ćwiczyłem regularnie ale ostatnio tak sprawy się układały że nie mogłem.. Także zaczynam od nowa ale właśnie jak wspomniałem to potrzebuję ostro nabrać na masie także huj w kase! Kupię ten lepszy Gainer ten co wspomniałeś.. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.