Ciekawostka do rozszyfrowania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
weź się zajmij czymś pozytecznym zamiast bzdurne wątki zakładać...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś nie ma nic ciekawego i na temat do powiedzenia (wiem że w tym temacie o to może być trudno) to proszę o milczenie.
Napisano Ponad rok temu
Może następnym razem spróbuj nawilżać jamę nosową jakimś roztworem soli fizjologicznej w areozolu.
Napisano Ponad rok temu
Idz do lekarza bo to nie ma zartow ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Często po walce czuję swędzenie/pieczenie błon śluzowych np w nosie, a potem mnie rozkłada.
To normalne, przygotowania do walki, zbijanie wagi, stres, ostra dieta itp, to obciąża organizm, jak z człowieka schodzi napięcie po walce to wtedy trzeba spłacić dlugi zaciągnięte wobec organizmu, mnie często dobija powrót po walce do domu- zarwana nocka, często powrót z przygodami różnymi, no i potem rozkłada na łopatki.
Sposób: najeść się, wyspać, wszamać dużo witaminy C i glutaminy, do tego miód, cytrynka, aspirynka.
Ale jak Cię po walce łapie to ok, normalna rzecz w zasadzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swędzenie nosa może być objawem początków przeziębienia - jesteś zmęczony, zgrzany, stajesz na przeciągu i po paru chwilach cie łapie.
po zawodach nie dośc że jesteś osłabiony przygotowaniami, to jeszcze spada napięcie, organizm demobilizuje się i staje się bardziej podatny na chorobę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A sprawdzales czy nie masz przypadkiem krzywej przegrody? Jesli tak to albo bedziesz robil punkcje, ktore sa dosc bolesne i niestety wymagaja powtorzen, albo pojdziesz na zabieg prostowania przegrody. Polecam prywatna klinike, bo jesli zamierzasz robic to panstwowo, to bedzie wygladalo mniej wiecej tak: 2 osoby trzymaja cie za lapy, a chirurg napi*rdala dlutkiem i mlotkiem bez znieczulenia.
Jasne.Chirurg biję młotem z runami +2 do bólu, a siostry bezosierdzia trzymają Cię za ręce :roll: Nie wiem gdzie słyszałeś takie historie, ale u nas w mieście prostują przegrody na znieczuleniu ogólnym.
Napisano Ponad rok temu
Co to oznacza dokładnie? Jakie trenigi i ćwiczenia, kiedy? Powiedz jeszcze, ile sypiasz i czy regularnie. Pytam, bo wydaje mi się, że to może być zwykłe przetrenowanie, tym bardziej, że właściwie nie bierzesz nic na regenerację.Ćwiczę codziennie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobór odżywki pomoc
- Ponad rok temu
-
sandbag-jak zrobic
- Ponad rok temu
-
liny żeglarskie i indian club
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie do wysokich kopnięć
- Ponad rok temu
-
met-rx size up
- Ponad rok temu
-
Najmniejsze zlo z alkoholi
- Ponad rok temu
-
Pytanie o CARBO-NOX Olipu
- Ponad rok temu
-
Preparaty na ochrone i regeneracje stawow
- Ponad rok temu
-
Poszukuje osób do treningów w Trójmieście.
- Ponad rok temu
-
co zamiast kawy?
- Ponad rok temu