A tak na powaznie jezeli nie masz wzmacnianej kurtki to lepiej nie bo ci porwa.

Idz na SF na poczatek jak sie spodoba to kup Gi i idz na BJJ

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Szmata na pierwszy trening, jak ktoś ma, jest jak najbardziej wskazana. Będzie łatwiej techniki ćwiczyć i przyjemniej będzie ciebie skręcać dla doświadczonych"gi" to znaczy ubranie, wiec niewiele to mowi
swoja droga "kimono" tez znaczy ubranie i nie tylko gejsze je nosili
a tak na powaznie, to SF puki co mnie nie interesuje, kjlasyczne bjj bym chcial
mam kimonek pod dostatkiem, a pytam bo nie wiem jakie sa regoly, moze trzeba jakois czas pocwiczyc zeby mozna bylo w kimonku cwiczyc, poprostu nie wiem i nie chce zostac zle odebrany

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Normalne, ludzkie.co do podejscia, hehe, jestem aikidoka od ponad 20 lat, jakie mam miec podejscie jak nie aikidockie

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .....o dopiero tu zaglądnąłem.....
 .....o dopiero tu zaglądnąłem..... .....nie będę tu się rozwodził ale Ci powiem że jak trochę potrenujesz poczujesz że to jest prawdziwe i gadanie jest zbędne....
 .....nie będę tu się rozwodził ale Ci powiem że jak trochę potrenujesz poczujesz że to jest prawdziwe i gadanie jest zbędne.... czarnym będiesz prowokował do mocnych skrętówek
  czarnym będiesz prowokował do mocnych skrętówek  
  ) i nie jeżdzę na obozy więc nikt mnie nie promuje
  ) i nie jeżdzę na obozy więc nikt mnie nie promuje  ......ale w klubie mnie znają i wiedzą co umiem czego nie umiem...no problem.....
 ......ale w klubie mnie znają i wiedzą co umiem czego nie umiem...no problem.....Napisano Ponad rok temu
Hmm a teraz odwrocmy sytuacje i jakby jakis doswiadczony bjjowiec, zadal pytanie na forum aikido, ze chce pojsc na trening i w ogole jakie sa tam federacje, pasy, egzaminy itd.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dżizys, aikidoki wzięły się za bjj i już pierdolą jakieś filozofie o życiu

Napisano Ponad rok temu

pytam poprostu lubie miec jasna sytuacje, a ze sa mili to dostrzegam i wdzieczny jestem
  pytam poprostu lubie miec jasna sytuacje, a ze sa mili to dostrzegam i wdzieczny jestem  
  ja zamiast telefonu zapytalem na forum, jeden z kolegow podla mi na priva namiar na trenera i juz sie z tym trenerem umowilem na trening, a ze dopytuje o wiecej - z natury dociekliwy jestem
  ja zamiast telefonu zapytalem na forum, jeden z kolegow podla mi na priva namiar na trenera i juz sie z tym trenerem umowilem na trening, a ze dopytuje o wiecej - z natury dociekliwy jestem  
  nie ide tam zeby dawac lomot tylko zeby dostac :-)
  nie ide tam zeby dawac lomot tylko zeby dostac :-)  
  Ot i wszystko. [/quote]
  Ot i wszystko. [/quote] 
  oczywiscie ze jak trener bedzie kazal to bede robil i to z radoscia
  oczywiscie ze jak trener bedzie kazal to bede robil i to z radoscia  

[/quote]
 [/quote] bo mnie ci mili koledzy z bjj zabija zanim sie rozgrzewka skonczy
  bo mnie ci mili koledzy z bjj zabija zanim sie rozgrzewka skonczy  
  [/quote]
 [/quote] mysle ze czesc aikidokow nie potraktowala by pytani apowaznie uznajc ze to jakas prowokacja, ale gdyby ktos z Was chcial do mnie na tren to wszystko wyjasnie
  mysle ze czesc aikidokow nie potraktowala by pytani apowaznie uznajc ze to jakas prowokacja, ale gdyby ktos z Was chcial do mnie na tren to wszystko wyjasnie  
  ale wierze ze ktos jeszcze poza mna robi sparingi na aikido wiec moze nie byloby tak zle...
  ale wierze ze ktos jeszcze poza mna robi sparingi na aikido wiec moze nie byloby tak zle... czarnym będiesz prowokował do mocnych skrętówek
  czarnym będiesz prowokował do mocnych skrętówek  ...Miłej zabawy......napisz cos po pierwszym treningu. Pozdro[/quote]
 ...Miłej zabawy......napisz cos po pierwszym treningu. Pozdro[/quote] co to sa skretowki? skrety to wiem...
  co to sa skretowki? skrety to wiem...

[/quote]
 [/quote] 
 Napisano Ponad rok temu
Dźwignie skrętne na kolano. Cechują się tym, że kiedy boli, jest już zwykle za późno.co to sa skretowki?

Napisano Ponad rok temu
I choć są na kolano robi się je na stopęDźwignie skrętne na kolano. Cechują się tym, że kiedy boli, jest już zwykle za późno.co to sa skretowki?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie interesuje bardziej cel niż środek. Czyli to, co się psuje w razie nieodklepania.I choć są na kolano robi się je na stopę

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu