Wszechwiedzace budo i porady zdrowotne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, i może się mylę, bo nie wiem co to za uszkodzenie rzepki, ale nadal obstawałbym przy tym, że zastrzyki nie wsparte przede wszystkim fizjoterapią to trochę takie leczenie na odpierdol. Jeżeli rzepka uszkadza się podczas obciążeń, to coś jest nie teges z ustawieniem kolana, i należałoby to poprawić.
No offence, ale na poparcie swojej tezy masz jakieś wykształcenie i chociaż kilka lat doświadczenia ? Sama fizjoterapia by tu niewiele pomogła, a że za jakiś czas mam zamiar wrócić do treningów, to mogą być i w takiej formie.
Napisano Ponad rok temu
No offence, ale na poparcie swojej tezy masz jakieś wykształcenie i chociaż kilka lat doświadczenia ? Sama fizjoterapia by tu niewiele pomogła, a że za jakiś czas mam zamiar wrócić do treningów, to mogą być i w takiej formie.
Ja się tu nie kreuję na znawcę, bo nim nie jestem, nawet nie mam pojęcia na czym konkretnie polega Twój problem. Jedyne doświadczenie jakim dysponuję to kilka lat problemów z własnymi kolanami, i skrajnie różnymi opiniami ortopedów, z których więcej niż jeden chciał mi to kolano już kroić i w zasadzie wyłączać mnie na ponad rok z jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Obecnie po pół roku czekania w kolejce do jednego z najlepszych specjalistów w mojej okolicy okazuje się że odpowiednio poprowadzona fizjoterapia przynosi naprawdę dobre rezultaty. Jedyne co mówię, to to, że warto zaczynać leczenie od tych najmniej inwazyjnych metod, i nie spodziewać się że magiczne dziab w kolano rozwiąże nasze problemy.
Temat w końcu nazywa się wszechwiedzące budo, nie? :wink:
Edit; Dobra, przeczytałem to raz jeszcze i faktycznie tak trochę pierdolę żeby pierdolić Newermajnd.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dziurawe pakiety w animal flex
- Ponad rok temu
-
Jagody Acai
- Ponad rok temu