chciałem ci tylko napisac to co napisałem żebyś miał tego świadomośc.
Ale ja tez tylko tak napisalem zebys mial swiadomosc
Napisano Ponad rok temu
chciałem ci tylko napisac to co napisałem żebyś miał tego świadomośc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bogumił wyraźnie przedstawił zawodników Polskiego Związku Zapaśniczego którzy startowali tam w konkurencji m.in. grappling z ich dorobkiem medalowym z Mistrzostw Europy i Świata za które to są posiadaczami Klas Międzynarodowych Mistrzowskich
jeżeli chodzi o Łodygowice to kilka konkretów w postaci pucharów i medali jako dowody wiedzy o tych zawodach przedstawił Bogumił jednoznacznie ze ekspedycja kilkunastu zawodników PZJJ z drugiego i trzeciego garnituru rozwaliła te MISZCZOSTWA Handzlikowe zdobywając wszystkie złote medale które i tak są bezwartościowe
odpowiadajac Todes 90 z sugestią anioła dotyczącą organizacji zawodów w Kobyłce w "walce wręcz" to stwierdzam iz regulamin Stando jest w 95% taki sam jaki miał PZJJ do roku 2000 różnice stanowi tam tylko 5s czasu na rzut po uchwycie oraz 25 s na zastosowanie techniki w parterze zatem jest to walka Ju-jitsu i prawdopodobnie Stando stosuje potoczne tłumaczenie Ju-jitsu jako walkę wręcz- patrz tłumaczenie w "chwyty obronne" K. Kondratowicza tylko po co???
Martius Ty mówisz aby zawodnicy PZJJ startowali wszędzie i udawadniali kto jest najlepszy a dlaczedo ty nie startujesz wszędzie i nie udowodnisz nam jaki z ciebie dobry trener którego zawodnicy potrafia wygrać w Kobyłce i zawodach w Łodygowicach i w zawodach Polskiego zwiazku ju-jitsu pokaż swoje medale z innych zawodów. zatem nie wypowiadaj się o zawodnikach i zawodach PZJJ chyba że weźmiesz w nich udział ostatni twój kontakt z zawodami PZJJ był o ile mi wiadomo przed 2000 rokiem
Napisano Ponad rok temu
Bogumil jestes na tyle kretynem ze nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie ?
Wiesz co to jest klasa sportowa ?
jeszcze raz powtarzam jaka maja oficjalnie nadana klase sportowa nie pytam sie o umiejetnosci .....Nie dales zadnego dowodu jak na razie a wszsytko co probujesz podac od razu jest zbijane
Martius Ty mówisz aby zawodnicy PZJJ startowali wszędzie i udawadniali kto jest najlepszy a dlaczedo ty nie startujesz wszędzie i nie udowodnisz nam jaki z ciebie dobry trener którego zawodnicy potrafia wygrać w Kobyłce i zawodach w Łodygowicach i w zawodach Polskiego zwiazku ju-jitsu pokaż swoje medale z innych zawodów. zatem nie wypowiadaj się o zawodnikach i zawodach PZJJ chyba że weźmiesz w nich udział ostatni twój kontakt z zawodami PZJJ był o ile mi wiadomo przed 2000 rokiem
Napisano Ponad rok temu
...Takie właśnie masz kompetencje do tego typu dyskusji. Ju-jitsowy Omnibusie. :roll:
Co do nazwy Olimpiada - nie ja tą nazwe zapoczątkowałem więc nie miej do Mnie pretensji...i nie przekonuj mnie dalej ,że to nie były Igrzyska Olmpijskie -bo jak Ci pisałem nikomu oprócz Ciebie nawet przez myśl to nie przeszło. Także daruj sobie.... i nie żądaj odemnie żebym Ci to prówbował udawdaniać.
Zarejsestruj się na forum szachowym i zakładając temat uświadom Szachistom że Olmpiada Szachowa nie jest Igrzyskami Olimpijskimi.
Wkleiłem Ci "kompetencje" dwie strony wcześniej w postaci zdjęć z łodygowic. (Będe miłosierny i nie będe wklejał filmów z walkami z tych zawodów ... )
Powiedz Martius.... Ty nie jeździsz po żadnych zawodach w ogóle.... przywołując Twoje słowa ...popraw mnie jeśli się myle, ale.... nie powinieneś się wypowiadać w ogóle na temat zawodów sportowych, poziomu, klas, przepisów, związków a już na pewno zawodników. Natomiast szczekasz jak opentany jakbyś miał jakąkowiek wiedzę na powyższe tematy, Nieprawdaż... ?
Napisano Ponad rok temu
Za kilka dni sprawdze reszte ... jesli twierdzisz ze mieli nadane to zapewne w papierach zwiazkowych jest to odnotowane 8)
To czemu nie pilnujecie zeby Wasi czlonkowie takich bzdur nie firmowali ???
Napisano Ponad rok temu
Wiesz dobrze ze wygranie zawodow nie jest rownoznacznie z nadaniem klasy - dlatego sie pytam ktory zawodnik jaka mial klase -
Jak byli po kilka razy Medalistami MŚ czy ME czy innych Turnieji klasy A to jakie mogli mieć klasy sportowe ?No i znowu nie otrzymalem odpowiedzi na 3 pytania
Tylko polowiczne
1. Zawodnicy Walczyli na miedzynarodowych zawodach to na pewno mieli klasy sportowe - ale nie podales jakie
2. ranking z 4 lat .....
3. Gdzie ja i Aniol obrazamy zawodnikow PZJJ .... tez brak odpowiedzi
Po prostu na siłe próbujecie umniejszyć randze tej imprezy.
Tylko dla tego, że zawodnicy PZJJ na który tak plujecie, pojechali na te NAJWIĘKSZE ! NAJBARDZIEJ PRESTIŻOWE ! IGRZYSKA SPORTOWE NA ŚWIECIE W Sportach Walki!
napisał:
Podaj dowod ze pluje na zawodnikow PZJJ - znowu probujesz KLAMAC i ludziom kit wciskac.
Tak jak Ci mówiłem zaplułeś się jadem i nawet nie czytasz tego co pisze ...tylko syczysz.
Przetrzyj sobie zaparowane z nerów bryle i przeczytaj jeszcze raz co napisałem.
3. Gdzie ja i Aniol obrazamy zawodnikow PZJJ .... tez brak odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Zawody JJ, grapplingu, Mua thai, kick boxingu, MMA obserwuje nieraz zawody z miejsca dla VIP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(Będe miłosierny i nie będe wklejał filmów z walkami z tych zawodów ... )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli stando organizuje zawody w Ju-jitsu to niech ich nie nazywa zawodami walki wręcz a skoro musiała zmienić nazwę to oznacza że wchodziła w kompetencję czyjeś dlatego podjęła się kamuflażu tj. tak jak bym ja zorganizował MP w Piłce kopanej nogą a nie piłce nożnej
róznica 5 a 7 sekund czy 25 a 20s jest bzdurą natomiast generalnie chodzi o to że i tak sa to zawody Ju-jitsu z manipulacja udaremnienia uzyskania punktów dla osób które potrafia dobrze walczyć w 2 fazie gdzie zapewne stando i biorace tam udział kluby maja nikłe pojecie o rzutach.
dobrze by było żeby na taka weryfikację tych przepisów z Kobyłki stawili się zawodnicy z PZJJ
Napisano Ponad rok temu
martius wyrazem twojej słabości i braku merytoryki prowadzonej dyskusji
(często zadajesz pytania na które sam odpowiadasz) jest straszenie Bogumiła ze go wyrzucisz to wyrzuć i mnie bo ja się z jego pogladami poczęści zgadzam
a najlepiej wyrzuć wszystkich któży maja odmienne zdanie od ciebie
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu