Dzisiejsze standardy atrakcyjności (temat wydzielony z sylwe
Napisano Ponad rok temu
wyglada to jakby nie bylo miejsca na meskie zdanieo wlasnej urodzie czy rozne 'grupy docelowe'.
gadanie o niczym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
...błagam, nie każcie mi dawać fotki do trzeciego przykładu...
swoją higieną zadeklarujcie jaką chcecie partnerkę;]
Napisano Ponad rok temu
z samymi chlopami to by chyba miesnie posladkow rzezbil.... 8)aha.. wyobraź sobie odwróconą seksmisję, czyli świat bez kobiet - same chłopy.. i co? tez byś regularnie rzeźbił swoje ciało żeby sie podobac samemu sobie?
Napisano Ponad rok temu
mnie sie zdaje czy post totalnie nie na temat :roll:jak macie tłuste włosy, syf pod paznokciami i żółte zęby, to nie zdziwcie się jak Wasza partnerka nie ogoli nóg, nie użyje antyperspirantu albo nie 'dotrze' dupska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
...błagam, nie każcie mi dawać fotki do trzeciego przykładu...
swoją higieną zadeklarujcie jaką chcecie partnerkę;]
Napisano Ponad rok temu
sie liczy, ale nastawienie sally i drugiej kolezanki wskazuje na to, ze jest tylko jeden dopuszczalny kanon meskiej urody i to wyznaczany li tylko przez kobiety
a gdzie Ty się tego doczytałeś w mojej wypowiedzi..? nie ma jednego kanonu urody, czy to męskiej i kobiecej.. uważam, że większośc naszych zachowań ma ne celu spodobanie sie płci przeciwnej (mniej czy bardziej podświadomie).. trenujesz sport, czujesz sie świetnie, ciało wygląda coraz lepiej, czujesz się "bardziej świetnie" - założenie, że spodobasz się tez kobietom jest sensowne..
kanon męskiej urody wyznaczony przez kobiety..? :roll: a co w tym złego..? chyba chcesz się podobać kobietom a kobiety lubią prawdziwych mężczyzn więc wszystko gra 8)
Napisano Ponad rok temu
kobiety lubią prawdziwych
hasło - klucz. nic nieznaczące jeśli idzie o wygląd zewnętrzy. dla jednej kobiety będzie nim paker z zarośniętą mordą, cuchnący skórzaną kurtką, petem i potem, dla inne wychudzony literat w artystycznym szaliku. tak więc skończcie chrzanić obywatele.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kurs instruktora samoobrony
- Ponad rok temu
-
Operacja przegrody nosowej
- Ponad rok temu
-
Badania na glukozę.
- Ponad rok temu
-
zakup wioslarza
- Ponad rok temu
-
Gęsta krew :?:
- Ponad rok temu
-
Zielona herbata
- Ponad rok temu
-
2KC
- Ponad rok temu
-
BODYMAX Sport [pytanie]
- Ponad rok temu
-
HIIT na bierzni czyli jaka prędkość max?
- Ponad rok temu
-
Łapki do pływania
- Ponad rok temu