UFC 118 spojlery i komentarze
Napisano Ponad rok temu
Match Winner Loser Method Round Time
1 Mike Pierce Amilcar Alves Submission 3 3:11
2 Greg Soto Nick Osipczak Decision 3 5:00
3 Dan Miller John Salter Submission 2 1:53
4 Nik Lentz Andre Winner Decision 3 5:00
5 Joe Lauzon Gabe Ruediger Submission 1 2:01
6 Nate Diaz Marcus Davis Technical Submission 3 4:02
7 Gray Maynard Kenny Florian Decision 3 5:00
8 Demian Maia Mario Miranda Decision 3 5:00
9 Randy Couture James Toney Submission 1 3:19
10 Frankie Edgar B.J. Penn Decision 5 5:00
Biedny głupi Toney,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za sherdogiem
Biedny głupi Toney,
Jestes swiadomy ze wg.raportow yahooToney dostal 750 tys-1mil. dolarow za walke.
Duze przetasowania w dywizji lekkiej Kenflo przegral z zapasnikiem a BJ zostal zdemolowany przez lepszego zawodnika, lepszego w kazdej plaszczyznie. Z kazda runda wygladal coraz gorzej a w piatej wydawalo sie ze wolalby juz isc do domu a nie walczyc. Kolejny raz widac ze kompletnie nie radzi sobie w sytuacjach kiedy przegrywa .'adnego zrywu w ostatnich rundach, zero serca i charakteru.No to teraz edgar vs maynard i mamy kolejnego zapasnika mistrzem dywizji.Duze zaskoczenie w walce Mai nie spodziewalem sie ze w taki sosob zdominuje Mirande szczegolnie pod wzgledem obalen.
Przyszlosc Toneygo zalezy prawdopodobnie od ilosci PPV ktore wykrecil jesli bedzie powyzej 1 miliona to spodziewam sie ze dostanie kolejna walke tym razem przeciwko uderzaczowi, moze Pat Barry.
Napisano Ponad rok temu
Jak narazie w boksie niema dla Niego zaduzo do roboty to moze jeszcze bedzie walczyc w UFC.
Z checia bym zobaczyl walke Toney vs Hunt,ktory teraz tez trafil do UFC.
Ciekaw jestem co Dana gadal na konferencji prasowej o Toneym etc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to ciekaw jestem bardziej, co Toney powiedział o walce, po walce; ktoś coś wie?
Niebylo napisow wiec malo kto wie co powiedzial :?
Napisano Ponad rok temu
Ja to ciekaw jestem bardziej, co Toney powiedział o walce, po walce; ktoś coś wie?
W sumie całkiem pozytywnie wypadł. Troche pokory pokazał. Z tego co pamietam powiedzial ze Randy jest legenda w swoim sporcie. Rogan spytał go czy planuje popracowac nad "gleba". I tu w sumie sie zaczelo...zaczął gadać ze nadal jest mistrzem wagi ciezkiej itd.
Wlasnie przegladam konferencje po walce i nie zapowiada sie zeby Dana chcial z powrotem Tonyego.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy jestem wynikow PPV z tej gali.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Będzie ciekawa walka kolejnym razem. Maynard widać, że jest przechujowo silny ale za to w stójce jest wolny. Moim zdaniem ma dużo słabszą stójkę od Bj Penn'a no ale troche czasu minie do tej walki więc zobaczymy. Może być ciekawie.
W pierwszej rundzie Kenny prezentował się dobrze i myślałem, że jak wyczuje dystans to zacznie sie jazda ale Gray go dosłownie zdusił.
Maia słabo troche, jechał typa, który miał być dobrym zapaśnikiem jak dziecko ale mógłby w końcu kończyć przez gnp a nie czaić sie pół godziny z balaszką.
Joe Lauzon swojego przeciwnika to poprostu zamienił na drobne Wjechał w niego jak te autko w kolumne:
Nate Diaz w końcu troche przybrał na wadze a Marcus Davis po raz kolejny cały we krwi. On już chyba jest skazany na rozcięcia.
Napisano Ponad rok temu
szkoda że nie wylaczyl mu swiatla tym trojkatem.
Napisano Ponad rok temu
BJ, o ktorym myslalem podobie jak rogan ze jest najwiekszym lw na swiecie (w kontekscie tego, ze najlepszy), a tu zero serca, zero myslenia, zero wolil... zawiodlem sie strasznie.BJ zostal zdemolowany przez lepszego zawodnika, lepszego w kazdej plaszczyznie. Z kazda runda wygladal coraz gorzej a w piatej wydawalo sie ze wolalby juz isc do domu a nie walczyc. Kolejny raz widac ze kompletnie nie radzi sobie w sytuacjach kiedy przegrywa .'adnego zrywu w ostatnich rundach, zero serca i charakteru.No to teraz edgar vs maynard i mamy kolejnego zapasnika mistrzem dywizji.
poza tym, zdajesz sobie sprawe ze edgar to zapasnik?:>
wywiad z toneyem po walce to masakra jakas. pierdolony mowi po angielsku sto razy gorzej niz ja. nic nie zrozumialem z tego seplenienia
Napisano Ponad rok temu
walka coture schematyczna jak bym ogladał pierwsze u.f.c.
Tak z ciekawosci dodam ze Couture ,pewnie specjalnie,wyszedl w takich typowych dla mma "spodenkach".Zazwyczaj w takich nie walczy.Chodzilo pewnie o to ze duzo bokserow sie nabijalo swego czasu ze w mma nosi sie tego typu obcisle spodenki bo to sport dla geji etc.
Toney teraz bedzie mial sie z czego "nabijac"
Napisano Ponad rok temu
Taka szkoleniówka.
Toney powinien przekazać gażę na cele charytatywne po takim występie, co niewątpliwie uczyni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
walka coture schematyczna jak bym ogladał pierwsze u.f.c.
Tak z ciekawosci dodam ze Couture ,pewnie specjalnie,wyszedl w takich typowych dla mma "spodenkach".Zazwyczaj w takich nie walczy.Chodzilo pewnie o to ze duzo bokserow sie nabijalo swego czasu ze w mma nosi sie tego typu obcisle spodenki bo to sport dla geji etc.
Toney teraz bedzie mial sie z czego "nabijac"
to by sie zgadzalo.do tego zero sciemy,pojechał go wzorowo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BJ, o ktorym myslalem podobie jak rogan ze jest najwiekszym lw na swiecie (w kontekscie tego, ze najlepszy), a tu zero serca, zero myslenia, zero wolil... zawiodlem sie strasznie.
BJ zostal zdemolowany przez lepszego zawodnika, lepszego w kazdej plaszczyznie. Z kazda runda wygladal coraz gorzej a w piatej wydawalo sie ze wolalby juz isc do domu a nie walczyc. Kolejny raz widac ze kompletnie nie radzi sobie w sytuacjach kiedy przegrywa .'adnego zrywu w ostatnich rundach, zero serca i charakteru.No to teraz edgar vs maynard i mamy kolejnego zapasnika mistrzem dywizji.
poza tym, zdajesz sobie sprawe ze edgar to zapasnik?:>
wywiad z toneyem po walce to masakra jakas. pierdolony mowi po angielsku sto razy gorzej niz ja. nic nie zrozumialem z tego seplenienia
Tak:) W kazdym razie chodziło mi o to że Maynard tą walkę wygra samymi obaleniami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
seminarium K1 oraz MMA z Semmy Schiltem
- Ponad rok temu
-
mma siłownia i doping
- Ponad rok temu
-
UFC 118 - typerka
- Ponad rok temu
-
Freak Wars
- Ponad rok temu
-
Sengoku 14 (video)
- Ponad rok temu
-
Maciej Jewtuszko po WEC 50 + kolejne walki
- Ponad rok temu
-
Z Japończykiem w Japonii? Mamed Khalidov dla MMAnews.pl
- Ponad rok temu
-
Afera tlenowa na Strikeforce: Houston !?
- Ponad rok temu
-
Przeciwnik dla Nastuli już znany!
- Ponad rok temu
-
Wulkan 'Rampage' znowu aktywny!
- Ponad rok temu