Akcja odchudzanie - suplementy
Napisano Ponad rok temu
Do tego dolaczam silownie 2 razy w tygodniu (niestety wiecej nie da rady) 20 minut cardio, 30 minut silowego, 10 minut core na macie.
Jako, ze kasa nie jest w tym momencie zadnym problemem, to myslalem, zeby sie odpowiednio wyposazyc w suplementy - dobrze wiem, ze wiekszosc z nich daje dosc male roznice, ale kazda pomoc sie liczy, szczegolnie przy tak ograniczonych wizytach na silce.
Co planuje:
Witaminy: Animal Pak
Spalacz: Animal Cuts
Bialko: Syntrax Nectar
BCAA: ?
Omega 3/6: ?
Energia przed silownia: BSN No Xplode
Cos jeszcze polecacie?
Napisano Ponad rok temu
podobno bardzo mocny.
wrzuć sobie jakiegoś termo spedda jeszcze.
Napisano Ponad rok temu
Co do kopa przed siłownią - Chain Reaction HyperGenetic (też ma w swoim składzie geranium). Nowy stuff (w Stanach i Polsce), pierwsza partia, wiec bierz śmiało, bo następne mogą już tak nie klepać.
Omega 3/6 - chociażby olimpowska.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja z czystej zlosliwosci zaofftopuje pytaniem czemu nie dasz rady czesciej niz 2xtydzien? Przeciec dzien zaczyna sie po 21
Bo mam tez inne plany - jak piwo ze znajomymi, kolacja z dziewczyna, byczenie sie na kanapie i ogladanie seriali itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tau, a nie chcesz przy okazji redukcji zrobić cyklu kreatynowego?
Eee a po co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. czy ktoś używał scorch'a kiedyś, bo moj kumpel sobie chwalił bardzo i też chcialem sprobowac?
2. chciałem połączyć to z jakims produktem kreatynowym, jeszcze nie wiem jakim, ale co by było dobre?
Zaznacze, ze nigdgy nie uzywalem suplementów zadnych oprócz vita-min olimp, mimo, że sport intensywnie uprawiam z 8 -10 lat. W wakacje będe w tygodniu trenował 12 razy, glownie trening cardio, siłowy, obwodowy, kondycyjny, w treningu itp nie jestem laikiem, ale chcialem mądrze dobrac wlasnie jakiś 'odżywki', glownie z ciekawości, zeby zobaczyc jak działają i czy pomogą w treningu.
Napisano Ponad rok temu
Można, ale jak widzę chcesz NO Xplode'a przed treningiem, który ma w swoim składzie kreatynę.Mozna bez problemu robic postep silowy mimo diety odchudzajacej.
Napisano Ponad rok temu
Można, ale jak widzę chcesz NO Xplode'a przed treningiem, który ma w swoim składzie kreatynę.Mozna bez problemu robic postep silowy mimo diety odchudzajacej.
NOXPLD ma bodajze 5g w porcji, tyle go nie ruszy i tyle mozna walic non stop. Na cykl wali sie po 10g dziennie, dlatego kazda firma ma staki kreatynowe przed i po treningowe - po 5g kretki w kazdym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pepsi max?
- Ponad rok temu
-
staw biodrowy rehabilitacja
- Ponad rok temu
-
Coś na stawy
- Ponad rok temu
-
Stanie na glowie
- Ponad rok temu
-
Pływanie kraulem
- Ponad rok temu
-
długie włosy a grappling i inne aktywności?
- Ponad rok temu
-
Długość palców a ilość testosteronu w czasie rozwoju płodu
- Ponad rok temu
-
do biegaczy - pieski
- Ponad rok temu
-
skręcona kostka?
- Ponad rok temu
-
kontuzje w sportach chwytanych