Jesteś Martius wybitnie zarozumiały i bardzo zadzierasz nosa próbując zabłysnąć i pochwalić tym się czego to nie wiesz i czego to nie umiesz i gdzie to nie byłeś nabywając swą wiedzę ,a niestety opinia jest taka,że ROBICIE dużo kaszany na swoich treningach próbując ludziom wmawiać swoje wizje...a niektóre z waszych technik muszą być bardzo wspomagane przez tych na których są wykonywane aby udało się je wykonać
Pozdrawiam i życzę więcej umiaru,skromności i krytyczności w stosunku do siebie i najbliższego swego otoczenia...
Zwierzu - widac ze nawet nie wiesz o czym mowisz, nawet nie tylko nie wiesz co sie robi na zajeciach, nie wiesz czy asystenci musza pomagac czy nie ani jaka jest opinia innych o mnie - jesli juz mi zalezy na jakiejs opinii to u ludzi ktorych ja szanuje a nie od nawet 20 dana ktorego nikt nie powaza
Twoja wypowiedz uswiadomila tylko innym czytajacym z jaka mala duchem osoba maja do czynienia.
Jak sie nie potrafi merytorycznie wybronic to sie zaczyna:
- jestes gruby
- jestes chudy
- nic nie potrafisz
- opinia o tobie jest ...
- robicie kaszane
a tak naprawde mowi to osoba ktora nawet nie odwagi moralnej pisac tu pod wlasnym imieniem. Ja zlewam takie osoby cieplym ....
Kazdy ma prawo wierzyc w to co chce nawet w to ze 2+2 to zawsze musi byc 4 8)
Juz tacy byli krzykacze tutaj ktorzy okazywali sie na zlotach budo zakompleksionymi ludzikami ktorzy siedzieli cicho zeby tylko nikt nie dowiedzial sie ze to oni pisali bzdury ... albo wogole sie nie pojawiali na zlotach gdzie mogli udowodnic swoje racje
Zarozumialy mozliwe - ale tym co dobrze mnie znaja za bardzo to nie przeszkadza wiec nie mam zamiaru nie zmieniac -przynjamniej nikt mi nie zarzuci ze jestem skromnym hipokryta
Przynajmniej nie musze sie wstydzic kogo znam, gdzie cwiczylem itd
a jesli sie czegos wstydze tez moge to napisac co moze byc wielu skromnym masterom moze byc nie w smak 8)
Za wieksza krytycznosc dziekuje ale moje bliskie otoczenie tez nie bedzie chcialo zebym byl w stosunku do nich jeszcze bardziej krytyczny
A co do samokrytycyzmu jedni dwiedza ze 2+2=4 i sa skromni inni przyznaja sie ze nie sa tego pewni i sa uwazani za bufonow coz za przewrotnosc natury - widzisz jaka jest roznica miedzy nami ja probuje zglebic to czego nie wiem a nie wiem jeszcze bardzo duzo i zdaje sobie z tego sprawe - skromni juz wiedza wszystko - mam nadzieje ze jak juz bede wiezial wszystko tez stane sie skromny 8)