Nie no. Wcześniej miałem rękawice od ziomka i muszę przyznać, że one rzeczywiście nie tyle śmierdziały ile waliły po nocie na 5 metrów. ale te co teraz mam nie mają zapachu żadnego. Może dlatego, że zawsze ćwicze w tasiemkach, a potem staram się je nie zostawiać w torbie tylko w miare możliwości wietrzyć. Chyba zależy to też od tego, z czego są zrobione same rękawice i czym są wypełnione. Nie wiem.(..)
Niedziel, w temacie z kawałami w knajpie jest taki o pani, co miała ciche i nieśmierdzące gazy, polecam. :wink:
Zwalczanie smrodu z rękawic/ochraniaczy itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niedziel---> nasz pot może mieć różny zapach, niektórzy śmierdzą jak się spocą, inni nie. Zależy też czy spocisz się będąc czystym, czy brudnym.
Napisano Ponad rok temu
Na razie poszukuję tych preparatów w aptekach. Byłem już w trzech, w żadnej nie było.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A maszynowo to co, nie łaska? Ja wszystko poza szczękąpiorę w pralce w 40 stopniach, podobnie niektórzy moi znajomi. Niektóre elementy (ochraniacz na uszy) wkładam dodatkowo w poszewkę od małej poduszki, żeby nie obtłukiwały siebie ani pralki. I jest git.Gdyby dało się te rękawice porządnie wyprać ręcznie to bym nie pisał
A jeśli po tym nadal będą ci walić, to znaczy, że najwyższa pora zainwestować w nowy sprzęt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trenuj jak Shane Carwin !
- Ponad rok temu
-
Thaing
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupić gi do judo/bjj w Katowicach?
- Ponad rok temu
-
Nadgarstki
- Ponad rok temu
-
Shockfights
- Ponad rok temu
-
Ubezpieczenie klubów
- Ponad rok temu
-
Ciekawe badanie.
- Ponad rok temu
-
1% podatku na rzecz... no właśnie, kogo?
- Ponad rok temu
-
Nawyki
- Ponad rok temu
-
TAM QUI Khi Kong Federation
- Ponad rok temu