TUF 11 Spojlerowisko
Napisano Ponad rok temu
Otuz zostal aresztowany pod zarzutem(niewiem jaki to w pl paragraf) -domestic violence.(przemoc w domu)
Wyglada na to ze podniosl reke na Jenne i jej ojciec zadzwonil na policje.Tito ma teraz zakaz zblizania sie do Jenny przez miesiac.Na necie pojawilo sie foto jak Tito siedzi na dolku ale juz opuscil areszt za kaucja.
A tutaj jak go wyprowadzaja w kajdankach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chuck: Idę mu jebnę.....................
Sezon nie taki zły . Szkoda że zasadą się stało pokazywanie prawie samych walk. Mało treningów. Nie to co pierwszy sezon jak pokazywali np jak Chuck zamykał Bobiego w saunie.
Napisano Ponad rok temu
Z jednej strony żal trochę Tito, bo wydaję mi się, iż mówi w miarę szczerze, a z drugiej wydaje mi się, że mogli go przetrzymać do końca sezonu. Wyrzucenie go miało mieć efekt medialny. Rich Franklin nie jest zły :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odgłos piłowania kręgosłupa brzmi inaczej niż piłowanie zęba
Jak myslicie kto wygra? Podobno info "wyplynelo" jakis czas temu, ale wstszymajmy sie od spoilerow. Osobiscie stawiam na Court'a McGee. Jest najbardziej twardy i solidny ze wszystkich a format TUF zwykle faworyzoje wytrzymalych ponad dobrych ale kruchych (Amir Sadollah, Escudero, Kendal Grove). Jak mysle McRea wygra z Bryantem i bedzie final McGee vs. McRea.
Napisano Ponad rok temu
Również obstawiam za Courtem. Mam tylko nadzieję, że Josh znowu obije McCraya i trio wesołków odpadnie z gry w całości. Polubiłem Tavaresa, ale McGee i ten chłopaczek, który opuścił program przez ułamanego zęba byli moimi typami od początku.
Napisano Ponad rok temu
Jak obejrzałem operację Tito to kurde aż ciarki przeszły
ostroTito turning into a cyborg?
Co do walki to wreszcie koniec pyskatego yegera, chociaz jak juz na ringu pusia nie potrafi to cos tam na chacie bedzie kozaczyc. Kolejny odcinek 2 godzinny i ciekawe kogo zatrudnia jako asystentów Rich`a. (former ufc champion, czyżby Matt Hughes :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Bo moze i poziom zawodnikow jest stosunkowo wysoki, ale gdziez tam tej serii do takich jak 1 albo 8
Napisano Ponad rok temu
Kolejny odcinek 2 godzinny i ciekawe kogo zatrudnia jako asystentów Rich`a. (former ufc champion, czyżby Matt Hughes )
forest griffin i grey maynard (tak pisza na watch kalib run),
ponizej zdjecie ktore podobne "wycieklo" ze spike tv
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fedor znokautowany podczas treningu!
- Ponad rok temu
-
Denas Banevicius
- Ponad rok temu
-
'3 grosze' Tomasza Drwala po UFC 111.
- Ponad rok temu
-
M-1 i WFC 10-download
- Ponad rok temu
-
Overeem vs Rogers o pas... ?
- Ponad rok temu
-
Gala MMA Opole
- Ponad rok temu
-
ufc 111 spojlery
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter 11 tuż tuż !!!
- Ponad rok temu
-
I Gala MMA i K1 w Ostrołęce
- Ponad rok temu
-
Junior dos Santos - wywiad po UFC Live on Versus.
- Ponad rok temu