Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_radekanto napisał
ciekawie się zapowiada...a kiedy jest podział na zespoły??chyba że czegoś nie zauważyłem...stawka zdecydowanie wyrównana
myśle, że kartę dostanie koleś bez nosa i ten opuchnięty...
Leonidas i Afro wymiatają...swoja drogą z czego oni robią te drzwi...i w jaki sposob są zamontowane, że latają na takie odlagłości..chyba Dana specjalnie na zamowienie coś skleił..
Napisano Ponad rok temu
budo_flak napisał
aaa racjaDzikie kart dostana dopiero ci ktorzy odpadna w nastepnym etapie. Danuta wyraznie powiedzial ze po 7 walkach eliminacyjnych wybiora 2 najlepszych z tych co odpadli a zwyciezca dostanie miejsce w cwiercfinale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_radekanto napisał
zejebiste zachowanie Ortiza po przegranej walce jego zawodnika..wiadomo musi trzymać morale w drużynie od początku...bardzo jestem ciekawy następnego odcinka..
pzdr
Napisano Ponad rok temu
budo_Ghostek napisał
Nie wiem czy wiesz ale Tito był już trenerem w tufie i to dość zajebistym.
zejebiste zachowanie Ortiza po przegranej walce jego zawodnika..wiadomo musi trzymać morale w drużynie od początku...bardzo jestem ciekawy następnego odcinka..
pzdr
Rzekłeś. Nie widziałem poprzedniego TUFa z Tito w roli trenera i spodziewałem się, że będzie się zachowywał jak Rampage. A Ortiz nie dość, że nie nie obraził się na swojego zawodnika i nie wyszedłto pokazał trenerską klasę.
Napisano Ponad rok temu
PozdroNie widziałem poprzedniego TUFa z Tito w roli trenera i spodziewałem się, że będzie się zachowywał jak Rampage.
Napisano Ponad rok temu
Nie zmieniałeś przypadkiem posta ???A teraz zadanie dla Ciebie : przeczytaj jeszcze raz zdanie ( w razie potrzeby kilka razy )
PozdroNie widziałem poprzedniego TUFa z Tito w roli trenera i spodziewałem się, że będzie się zachowywał jak Rampage.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejny odcinek, walka nudna, umiejętności w parterze: ZERO. Stójki zresztą też nie było. Przeleżane i "tak sobie". Ale zapowiedź do następnego odcinka jest fajna
Napisano Ponad rok temu
Trzy jesli liczyc znokautowane przez Tito drzwi 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu