TUF 11 Spojlerowisko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie to zajebisty początek.
Nie wiem komu oni chcieli te dzikie karty dać bo tym co sie należy to albo nos 2 metry w prawo przesunięty albo oko zapuchnięte na maxa, a reszta albo szybko wtopiła albo ...była francuską cipką co się poddała
Będą dobre walki
Napisano Ponad rok temu
myśle, że kartę dostanie koleś bez nosa i ten opuchnięty...
Leonidas i Afro wymiatają...swoja drogą z czego oni robią te drzwi...i w jaki sposob są zamontowane, że latają na takie odlagłości..chyba Dana specjalnie na zamowienie coś skleił..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawie się zapowiada...a kiedy jest podział na zespoły??chyba że czegoś nie zauważyłem...stawka zdecydowanie wyrównana
myśle, że kartę dostanie koleś bez nosa i ten opuchnięty...
Leonidas i Afro wymiatają...swoja drogą z czego oni robią te drzwi...i w jaki sposob są zamontowane, że latają na takie odlagłości..chyba Dana specjalnie na zamowienie coś skleił..
to sa normalne amerykanskie drzwi - one sa z ... papieru 8)
to wcale nie zart
Napisano Ponad rok temu
aaa racjaDzikie kart dostana dopiero ci ktorzy odpadna w nastepnym etapie. Danuta wyraznie powiedzial ze po 7 walkach eliminacyjnych wybiora 2 najlepszych z tych co odpadli a zwyciezca dostanie miejsce w cwiercfinale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak to Dana powiedział Chuck zebrał samych dzieciaków..wszystko wyjdzie w praniu...
jeżeli chodzi o walkę to trochę się czaili na początku, a gdy przyszło do parteru, widać było mizerny poziom zawodnika od Tito...
zejebiste zachowanie Ortiza po przegranej walce jego zawodnika..wiadomo musi trzymać morale w drużynie od początku...bardzo jestem ciekawy następnego odcinka..
pzdr
Napisano Ponad rok temu
zejebiste zachowanie Ortiza po przegranej walce jego zawodnika..wiadomo musi trzymać morale w drużynie od początku...bardzo jestem ciekawy następnego odcinka..
pzdr
Rzekłeś. Nie widziałem poprzedniego TUFa z Tito w roli trenera i spodziewałem się, że będzie się zachowywał jak Rampage. A Ortiz nie dość, że nie nie obraził się na swojego zawodnika i nie wyszedł to pokazał trenerską klasę.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy wiesz ale Tito był już trenerem w tufie i to dość zajebistym.
pzdr
Rzekłeś. Nie widziałem poprzedniego TUFa z Tito w roli trenera i spodziewałem się, że będzie się zachowywał jak Rampage. A Ortiz nie dość, że nie nie obraził się na swojego zawodnika i nie wyszedł to pokazał trenerską klasę.
Napisano Ponad rok temu
PozdroNie widziałem poprzedniego TUFa z Tito w roli trenera i spodziewałem się, że będzie się zachowywał jak Rampage.
Napisano Ponad rok temu
Nie zmieniałeś przypadkiem posta ??? Nie pamiętam aby było napisane "z Tito w roli trenera" ale jeżeli było to przepraszam.A teraz zadanie dla Ciebie : przeczytaj jeszcze raz zdanie ( w razie potrzeby kilka razy )
PozdroNie widziałem poprzedniego TUFa z Tito w roli trenera i spodziewałem się, że będzie się zachowywał jak Rampage.
Napisano Ponad rok temu
Peace !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejny odcinek, walka nudna, umiejętności w parterze: ZERO. Stójki zresztą też nie było. Przeleżane i "tak sobie". Ale zapowiedź do następnego odcinka jest fajna
tak to jest zapowiedziami zapowiedz tego odcinka tez byla fajna :wink: nie liczylbym na nic
Napisano Ponad rok temu
Trzy jesli liczyc znokautowane przez Tito drzwi 8)
i pewnie pozniej uslyszymy ze w ten sposob tito zalatwil sobie kregoslup i dlatego zastapil go franklin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwną taktyke Tito wymyślił dla typa w pierwszej walce, wielki jakiś zapasior a ten chce żeby w stójce walczył i bronił obaleń... tym czasem gość go oklepał w stójce i przyslamował w pięknym stylu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fedor znokautowany podczas treningu!
- Ponad rok temu
-
Denas Banevicius
- Ponad rok temu
-
'3 grosze' Tomasza Drwala po UFC 111.
- Ponad rok temu
-
M-1 i WFC 10-download
- Ponad rok temu
-
Overeem vs Rogers o pas... ?
- Ponad rok temu
-
Gala MMA Opole
- Ponad rok temu
-
ufc 111 spojlery
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter 11 tuż tuż !!!
- Ponad rok temu
-
I Gala MMA i K1 w Ostrołęce
- Ponad rok temu
-
Junior dos Santos - wywiad po UFC Live on Versus.
- Ponad rok temu