Albert Sosnowski walczy w maju o pas WBC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nieźle - jeżeli okaże się to prawdziwa informacją to będzie dobra jazda. Ale szczerze powiedziawszy to juz dawno nic o Albercie nie słyszałem, no ostatnio przy okazji mango zakupów :wink:
Napisano Ponad rok temu
8O
No nieźle - jeżeli okaże się to prawdziwa informacją to będzie dobra jazda. Ale szczerze powiedziawszy to juz dawno nic o Albercie nie słyszałem, no ostatnio przy okazji mango zakupów :wink:
Niby nic nie ma pewnego na świecie,(a w boksie wiecie jak to jest,jakaś kontuzja podczas treningu i walka odwołana),ale póki co w tej chwili to jest pewna informacja a nie kaczka dziennikarska.
Co do szans Polaka.....no cóż :roll: ,ale nie takie rzeczy działy sie w boksie zawodowym.
Ps.Teraz s-f,ale Adamek chciał walczyć z Kliczko,to jak Sosnowski go pokona to powalczy z Albertem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Chciałbym zobaczyć minę Adamka :wink:
:wink:
Na pewno Tomek występuje w fajniejszych reklamach niż Albert :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zobaczyć minę Adamka :wink:
Adamek - wie ile jest wart i ...: patrz poniżej
Tomasz Adamek na łamach "Przeglądu Sportowego" zdradza, że też miał propozycję walki od sztabu Witalija Kliczki, ale na razie nie zdecydował się na podjęcie tego wyzwania. Polski bokser uznał, że jest na to za wcześnie.
- Sam też mogłem walczyć z Kliczką. Była oferta na pojedynek rok temu w czerwcu. Ale ja wchodzę do ringu, żeby wygrywać i zdobywać pasy. Wtedy było na to jeszcze za wcześnie, potrzebowałem czasu. Nie mogę brać każdej walki bez względu na wszystko.
Moim zdaniem - rozsadnie podhcodzi do rzeczy i zdaje sobie sprawę, że na Kliczkę jest narazie za cienki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... ale on go, znaczy się Albercika ZABIJE 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...jest bokserem zawodowym i boksuje po to aby zarabiać.pewnie ze o kase chodzi albercikowi przeciez on...
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym zawodowy boks to biznes i tu chodzi głownie o forse, nie przepuszcza sie okazji zarobienia milona dolców (ok 2 700 000 PLN) wiedzac ze lepszej okazji może nie być. O tytuly i chwałe walczy sie w amatorach.
Calym sercem jestem za Sosnowskim - mam nadzieje ze zamknie mordy wszystkim co tu jęczą jak bedzie źle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy w MT.
- Ponad rok temu
-
Dokument o Muay Thai
- Ponad rok temu
-
K-1- komentarze podczas gal (po angielsku)
- Ponad rok temu
-
Darmowy trening z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Pań!!
- Ponad rok temu
-
Andrei Molchanov - zajęcia w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Paweł Słowiński na gali K-1 World GP 2010 w Warszawie!!
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP Warszawa Głogowski vs. Morkevicius!!
- Ponad rok temu
-
Sporty walki zdominowały Płock!
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy GB Łódź oszukani na Litwie!
- Ponad rok temu
-
Turniej Pierwszych Walk oraz Liga Am,Pro-Am /foto/wideo/
- Ponad rok temu