Albert Sosnowski walczy w maju o pas WBC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W ostatni czasie słyszalem kilka wywiadów z nim ( w związku z tą walką) i znów miłe zaskoczenie. Naprawde dobrze i mądrze mówi. Pod tym względem, przypomina Przemka Saletę . Życzę mu by sportowo, przerósł wszystkich naszych Ciężkich.
Jak jest kulturalny, skromny itd,to się chwali ale z punktu widzenia sportowego to wolałbym by był bardziej zadziorny,mam nadzieję że zostałem dobrze zrozumiany.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W ostatni czasie słyszalem kilka wywiadów z nim ( w związku z tą walką) i znów miłe zaskoczenie. Naprawde dobrze i mądrze mówi. Pod tym względem, przypomina Przemka Saletę . Życzę mu by sportowo, przerósł wszystkich naszych Ciężkich.
Jak jest kulturalny, skromny itd,to się chwali ale z punktu widzenia sportowego to wolałbym by był bardziej zadziorny,mam nadzieję że zostałem dobrze zrozumiany.
Uwazasz ze Sosnowski na ringu nie jest wystarczająco zadziorny? Nie wiem co rozumiesz przez zadziorny. Bokser ma realizować plan taktyczny i wygrywać, tylko tyle i aż tyle.
Napisano Ponad rok temu
Uwazasz ze Sosnowski na ringu nie jest wystarczająco zadziorny? Nie wiem co rozumiesz przez zadziorny. Bokser ma realizować plan taktyczny i wygrywać, tylko tyle i aż tyle.
Zadziorny czyli z bojowym zacięciem,a nie realizującym chłodno plan taktyczny.
Mowie to jako kibic boksu,po prostu lubię takich bokserów,chociaż takie gorące głowy niekoniecznie wygrywają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Eddie “Fast” Chambers (35-2, 18 KO) nie był na ringu w Dusseldorfie ani szybki, ani wystarczająco odważny by choćby przez chwile zagrozić mistrzowi świata IBF oraz WBO, Władymirowi Kliczce (53-3, 48 KO). Skończyło się więc dokładnie tak, jak przewidywali szefowie HBO czy żadnej innej stacji telewizyjnej, nie decydując się pokazywać w USA walki amerykańskiego pięściarza o dwa mistrzowskie pasy w kiedyś królewskiej kategorii wagowej – dominacją i wygraniem przez Władymira dwunastu rund i znokautowaniem przeciwnika, kiedy do końca walki pozostawało już tylko pięć sekund. „Nie sądzę, żeby on mnie choć raz mocno trafił. Jego pomysł na to, jak ze mną walczyć skończył się gdzieś około szóstej rundy” – powiedział Ukrainiec, będąc jak zwykle bardzo kurtuazyjny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W niektórych serwisach informacyjnych pojawiła się wiadomość, która rzekomo wyszła z obozu Alberta Sosnowskiego, mówiąca o tym, że walka Sosnowskiego z Kliczko miałaby zostać przełożona. Skontaktowaliśmy się z menadżerem Sosnowskiego - Krzysztofem Zbarskim, który stanowczo dementuje te plotki:
- Jest to obrzydliwa kaczka dziennikarska - skomentował Zbarski.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy w MT.
- Ponad rok temu
-
Dokument o Muay Thai
- Ponad rok temu
-
K-1- komentarze podczas gal (po angielsku)
- Ponad rok temu
-
Darmowy trening z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Pań!!
- Ponad rok temu
-
Andrei Molchanov - zajęcia w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Paweł Słowiński na gali K-1 World GP 2010 w Warszawie!!
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP Warszawa Głogowski vs. Morkevicius!!
- Ponad rok temu
-
Sporty walki zdominowały Płock!
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy GB Łódź oszukani na Litwie!
- Ponad rok temu
-
Turniej Pierwszych Walk oraz Liga Am,Pro-Am /foto/wideo/
- Ponad rok temu