Tabletki z kofeina
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo,że je się różnie czasami to co powinno a czasami nie ma czasu na nic,raczej tu chyba jednak chodzi o diete jak pisał novo.
a tak btw, ograniczyłem kawe tj,jeśli biore tabletki to staram sie pić nie więcej niż 2 dziennie plus ok 2,3 tabletek efekt - od 1,5 h nie moge usnąć,chyba wszystko już mi się rozjebało w organiżmie
od jutra zaczynamy się bawić w 'zdrowe i wartościowe jedzenie' :wink:
dzieki,pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzw burnery, ktore byly de facto pobudzaczami, w formie syntetycznej dawaly efekt minimalny raczej.
kawy nie pijam. po jednej mam rozdziawiona jape i sie ciesze jakby mi jessica alba dobrze zrobila wlasnie, mam w chuj energii i generalnie jest przez godzine prawie sympatycznie
po drugiej efekt duzo mniejszy. dwie kawy jednego dnia jakkolwiek zdazylo mi sie wypic moze 5 razy w zyciu.
600-800 mh cofy w kapsach dzialanie raczej minimalne.
nie stwierdzilem tez jakiegos negatywnego oddzialywania odstawienia spalaczy po dluzszymczasie ich zazywania (i to w dawkach wiekszych niz 'zalecane przez producenta' ).
dzialac troche dzialy, ale polaczone z solidnym zapierdolem i dosyc dobrze trzymana dieta.
generalnie cudow bym sie nie spodziewal, gdyby chodzilo o pobudzenie to wolal bym kawe, chyba ze z powodow ligistycznych by nie dalo rade, to albo cofa albo jakis nie wiem, syshem shock czy cos (zakladajac ze mialbym kase ).
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zazwyczaj kolo 3 porcji.
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym, że efedryny nie trzeba kombinować pod ladą - tussipect w każdej dobrej aptece :wink: Chociaż logiczne, że takie środki to tylko cyklicznie w wyjątkowych sytuacjach. Ja nikogo nie namawiam, sam nie stosuję chociaż, to że daje kopa to akurat fakt.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Potrzebuje rady
- Ponad rok temu
-
Cm3 z trec`a biegunka
- Ponad rok temu
-
trening graplera
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy rozgałęzione a tycie
- Ponad rok temu
-
bieganie na boso
- Ponad rok temu
-
Stretching - Rozciąganie mięśni raz jeszcze...
- Ponad rok temu
-
Dieta: ile i kiedy jeść + białka
- Ponad rok temu
-
sprzęt dla dzieci
- Ponad rok temu
-
Pompki w staniu na rękach
- Ponad rok temu
-
odpoczynek przed zawodami i oddychanie w walce