"TABATA" - czterominutowy trening metaboliczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... te kilka minut ma Cie zajechać do granic. Robiąc izolację na brzuch nigdy tego nie osiągniesz.
PZDR
to sprobuj zrobic 9ty poziom ABSa - zajmuje kilka minut i jest izolacja
interwaly to duze obciazenie dla ukladu krwionosnego i oddechowego. dobre w okresie przygotowawczym dla doswiadczonych zawodnikow
pozdrawiam
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spróbowałem ostatnio tabaty. Ćwiczenie, któe wybrałem - przysiady ze sztangą z przodu(waga całkowita 40kg). Nigdy nie uwierzyłbym, że coś może mnie tak wykończyć w przeciągu zaledwie 4 minut Zaraz po wyleczeniu kontuzji (która nie jest z powodu tabaty :-) ) wracam do tego treningu.
Spróbowałem również zrobić tabatę na bieżni- pomyślałem, czemu by nie spróbować. Podkręciłem na cała parę (20) i 20 s biegu, 10s odpoczynku (stopy na bokach bieżni, bieżnia w ruchu). Powtórzyłem 3 razy, chociaż szczerze powiem, że za trzecim razem padałem z wycieńczenia
Polecam gorąco, super trening!
Napisano Ponad rok temu
Robiłem przysiady z gumą i w końcowej fazie z wypchnięciem rękoma w górę (gługa guma, trzymana do ziemi stopami a w rękach trzymajdełka).
Masakra. Wracam powoli do formy, zrobiłem to w sobotę a dziś jeszcze czuję mięśnie ud i co ciekawe dołu pleców.
Kapitalne ćwiczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kwiatuszki
- Ponad rok temu
-
ODDAJCIE NA NAS GŁOS.