Dostałem w ryja
Napisano Ponad rok temu
budo_Szwed napisał
a dzis to po raz kolejny udowodnilem na wlasnej i jej skorze..I masz 100% racji!

Napisano Ponad rok temu
oboje z przyjacielem nom faktycznie troche niefartownie napisalem :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Grzebyk90 napisał
Wczoraj w godzinach nocnych wracam sobie z Pubu z browarkami i ktoś krzyknął ,że jadą tajniacy. Mój kolega skierował oczy na jadący samochód i nawet trochę bezczelnie się lampił. Koleś ze samochodu zjebał mojego kumpla a potem nam kazał spierdalać a ja głupi wkręciłem się w rozmowę z tamtym. Koleś mi sie pytał czy mam 18 lat, ja to potwierdziłem, potem odłożyłem browara a dalej tylko pamiętam jak mi koledzy chusteczki podawali. .
przesłanie Grzebyka z tej historii moim zdaniem jest jasne, proste i bardzo pouczające
1) nie krzyczeć że jadą tajniacy
2) nie lampić się bezczelnie
3) spierdalać jak karzą a nie głupio wkręcać sie w rozmowę
4) nie odpowiadać na pytania o wiek :wink:
Napisano Ponad rok temu
budo_Szwed napisał
widać ktoś się nie bał..6) Uczciwość na ulicy nadal nie odnaleziona
Napisano Ponad rok temu
budo_Szwed napisał
6) Uczciwość na ulicy nadal nie odnaleziona
szukać uczciwości na ulicy to jak szukanie dziewicy w burdelu
Napisano Ponad rok temu
budo_thaifighter napisał
6) Uczciwość na ulicy nadal nie odnaleziona
szukać uczciwości na ulicy to jak szukanie dziewicy w burdelu
na ulicy tego nie znajdziesz, to nie sparing (nawet ostry po którym ząb się rusza, z noska krew leci czy oczko ala reksio) tam walczysz o życie, czasy solówek, bójki bez sprzętu minęły razem z socjalizmem, jedyna uczciwość jest jak koleś nie będzie ci skakał po głowie, kiedy już leżysz nieprzytomny w kałuży krwi, było ryja nie odzywać, pamiętaj po flaszce szanse na wygraną bitke mocno spadają, a tajniacy też muszą raz po raz poćwiczyć w realu, zresztą jakby manto na służbie dostali to napaść na funkcjonariusza, bo przecież tobie i nachlanemu kolesiowi nikt w prokuraturze by nie uwierzył że was napadli policjanci po cywilu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy okazji co to znaczy ten JP 100%? Bo widzialem w paru miejscach
Mój znajomy zwykł twierdzić, że oznacza to ni mniej, nie więcej jak ,,Jem Pomidorową"... Ale czy to prawda to ciężko stwierdzić ;]
Napisano Ponad rok temu
Nowy wątek kulinarny, którego pod uwagę nie braliśmy ;] Może R.Makłowicz wiedziałby coś więcej na ten temat ;]Przy okazji co to znaczy ten JP 100%? Bo widzialem w paru miejscach
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Walka w klatce schodowej.
- Ponad rok temu
-
Meditations on violence
- Ponad rok temu
-
Sytuacja
- Ponad rok temu
-
trreningi:d
- Ponad rok temu
-
Zaginiona strona
- Ponad rok temu
-
"Siema,słyszałem,że cośtam trenujesz ...
- Ponad rok temu
-
Litry poty na treningu wylane na marne
- Ponad rok temu
-
Taktyka walki z 2 x większym facetem
- Ponad rok temu
-
Jak przestępcy wybierają ofiary?
- Ponad rok temu
-
Obrona w gimnzajum.