PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Trenerów ma świetnych, tylko on potrzebuje innej szkoły moim zdaniem. Mniej technicznej.
Napisano Ponad rok temu
w arnold clasic nigdy nie wygrał-pewnie był na mniejszej bombie niż zazwczaj i dlatego był max 4
Arnold classic ma zupełnie inny typ ćwiczeń, Pudzian przygotowywał się typowo pod mistrzostwa Strongman.
dokładnie, tu to sama siła, a w strong manie również dynamika, wydolność.
Napisano Ponad rok temu
Pudzian ma duza mase miesnieowa, miesnie o strukturze bardziej ciezarowca, uklad krwionosny przed lata przyzwyczajony do krotkotrwalego wysilku. zupelnie inne mozliwosci tlenowe maja miesnie o takiej strukturze jak np. maja ciezarowcy a inne jak np. futbolisci amerykanscy mimo ze obydwoje moga mniec po 50 w bicepsie. Trudno od ciala Pudziana wymagac kilkuminutowego wysilku na poziomie profejonalnej walki mma. pytanie czy da sie to w ogole zmienic u 33 letniego sportowca ktorego cialo przez kilkanascie lat nastawiane bylo na zupelnie inny rodzaj wysilku.
Ps. laser wydolnosc u strongmana konczy sie najczesciej max po minucie. nie ma w zasadzie dluzej trwajacych konurencji. pudzian wytrzymal z kawaguchim max poltorej minuty. wszystko sie zgadza.
Napisano Ponad rok temu
pytanie czy on chce to zmienić :roll:pytanie czy da sie to w ogole zmienic u 33 letniego sportowca ktorego cialo przez kilkanascie lat nastawiane bylo na zupelnie inny rodzaj wysilku.
Napisano Ponad rok temu
Mozna co najwyzej mowic o pewnym wyborze technik i specjalizacji.
Kondycja. No i zmiany sercowo-naczyniowe, tez nalezy wziac pod uwage.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Każdy kto trenował u Mirasa wie, że Miras jest wrogiem technik skomplikowanych i do znudzenia klepie się u niego najprostsze ruchy.Nie ma mniej technicznego sposobu trenowania....
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
... nie to zebym byl zwolennikiem klepania balachy z gardy na kazdym treningu
Napisano Ponad rok temu
I... mialem okazje popatrzec na tworcza interpretacje technik podstawowych. I tak powino byc. Czyli Mirek ma racje.
Oczywiscie ma to wady - wielu cwiczacych odpada, zanudzeni na smierc.
Pudzian powinien tez zanudzic sie na smierc technikami podstawowymi, bo tylko to gwarantuje, ze uzyjesz tej techniki, nawet w skrajnym wyczerpaniu, na granicy zemdlenia.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najpierw rok ostrych treningów, potem niech sił próbuje
Napisano Ponad rok temu
Nie widze naprawde nikogo , zupełnie nikogo.
Zastanwiałem się nad Ensonem Inoue w zasadzie oraz Donem Frye , ale też nie widze tu jego szans, respect po przegranej z takimi przeciwnikami spadłby -80P i Pudzian mógłby wtedy już tylko jezdzic na ryby, bo domniemam że nawet KSW nie dałoby mu kolejnych walk.
spójrzcie na start Ensona, myśle że Pudzilla mógłby wyfrunąć poza ring :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może freak-show special Pudzianowski vs Sapp?
To chyba najlepsze rozwiązanie. Obaj mają porównywalną kondycje, także to bedzie wyrównana walka, ale być może nudna.
Pudzilla nie ma kondycji, nie ma techniki - nie ma szans z dobrym zawodnikiem, no chyba że ten się zagapi. Tim Sylvia dobitnie pokazał na jakim poziomie jest Pudzilla.
Walka z Pawłem Nastulą? Ja stawiam na Pawła, ma wiele atutów o których Pudzilla może tylko pomarzyć a siły też mu pewnie nie brakuje.
Zaczynam mieć mieszane uczucia co do udziału Pudzilli w MMA a dokładniej to na robieniu z niego wielkiej gwiazdy sztuk walki.
Napisano Ponad rok temu
Ken by go zjadł
Pudziana by Paczków zjadl a gdzie Shamrock
Napisano Ponad rok temu
Pudziana by Paczków zjadl a gdzie Shamrock
Nie jestem tego taki pewny.
Napisano Ponad rok temu
a może freak-show special Pudzianowski vs Sapp?
To chyba najlepsze rozwiązanie. Obaj mają porównywalną kondycje, także to bedzie wyrównana walka, ale być może nudna.
Pudzilla nie ma kondycji, nie ma techniki - nie ma szans z dobrym zawodnikiem, no chyba że ten się zagapi. Tim Sylvia dobitnie pokazał na jakim poziomie jest Pudzilla.
Walka z Pawłem Nastulą? Ja stawiam na Pawła, ma wiele atutów o których Pudzilla może tylko pomarzyć a siły też mu pewnie nie brakuje.
Zaczynam mieć mieszane uczucia co do udziału Pudzilli w MMA a dokładniej to na robieniu z niego wielkiej gwiazdy sztuk walki.
Marcin954, uwazam ze jesteś mistrzem pisania w ironiczny sposob na temat Pudzilli, myśle, że TAKEDOWN powinien zatrudnić cie w swojej redakcji, do komentowania poczynań tego właśnie pana
Napisano Ponad rok temu
Pudzialla?Pudzilla nie ma kondycji, nie ma techniki - nie ma szans z dobrym zawodnikiem, no chyba że ten się zagapi. Tim Sylvia dobitnie pokazał na jakim poziomie jest Pudzilla.
W sumie, o ile doszłoby do walki z Nastkiem, to wystarczy, że Paweł pobiega przez 30-45 sekund, a Pudzian za nim i 40-latek baknie z przysłowiowym palcem w dupie 5-krtonego mistrza świata strong man. :wink:
Napisano Ponad rok temu
W sumie, o ile doszłoby do walki z Nastkiem, to wystarczy, że Paweł pobiega przez 30-45 sekund, a Pudzian za nim i 40-latek baknie z przysłowiowym palcem w dupie 5-krtonego mistrza świata strong man. :wink:
Nie bedzie musial. Pudzian jest dla Nastuli zadnym przeciwnikiem nawet na swiezo. Niby jak Pudzian mialby go pokonac Nokaut, dzwignia, duszenie, G'n'P Przeciez on zadnego z tych elementow nie potrafi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .