PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Za tydzien? No moze sie okazac, ze Japoniec wygra kluczem na stope. Choc moze znowu bedzie troche rezyserii.
K_P
no dobra za 5 dni
pewnie ze moze sie okazac ze japoniec wygra. wtedy przynajmniej okoliczne wiezienne pakery przestana sie nosic po silowniach jako specjalisci od walki
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak Mario zaliczy kontuzję w walce z Kawką i 2 tygodnie nie wystarczą na wyleczenie, to co wtedy? Pudzian chyba myśli, że w MMA co najwyżej można mieć tylko mordę obitą?- Dwie walki w ciągu dwóch tygodni? Nawet dla pięciokrotnego mistrza świata Strongmanów to bardzo dużo.
Mariusz Pudzianowski: Ludzie zawsze mnie nie doceniali i później za to płacili. Nie interesowały mnie i nie interesują opinie tzw. ekspertów, wątpiących w moje szanse. Niech się zajmą swoim podwórkiem i zostawią w spokoju moje. Zniszczę Kawaguchi 7 maja, to samo zrobię z Sylvią dwa tygodnie później w Stanach. Patrzcie i uczcie się.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pudziek ma realną szansę z japoncem wygrać, ale z Timem Sylvią będzie wielki problem. Tamten jest od niego znacznie wyższy.
Gdzieś czytałem że Pudziek skupia się na walce z Timem Sylvią. Czyżby ignorował japońca?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno mu trzeba przyznać, nie wozakuje się zapowiadając śmierć i zniszczenie, robi swoje i to chwali.
Może jak dostanie po nosie to się skończy te podniecanie się, że Pudziek zawalczy z najlepszymi w MMA. Na najlepszych to jest już on nieco za stary...
Napisano Ponad rok temu
eee?Jedno mu trzeba przyznać, nie wozakuje się zapowiadając śmierć i zniszczenie, robi swoje i to chwali.
imo to jest wożenie się świeżaka, któremu nikt jeszcze nie zdążył nakopać...Zniszczę Kawaguchi 7 maja, to samo zrobię z Sylvią dwa tygodnie później w Stanach. Patrzcie i uczcie się
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Najman to był parter. Teraz będzie pierwsze piętro. Po walce z Japończykiem okaże się w czym jestem mocny a w czym mam jeszcze braki. Wtedy będzie można powiedzieć kto i kiedy będzie moim następnym przeciwnikiem. Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu.No ale z drugiej strony co ma mowic?
:wink:
Napisano Ponad rok temu
ale czy wtedy dyskusja na budo mialaby 30 stron? :wink:Najman to był parter. Teraz będzie pierwsze piętro. Po walce z Japończykiem okaże się w czym jestem mocny a w czym mam jeszcze braki. Wtedy będzie można powiedzieć kto i kiedy będzie moim następnym przeciwnikiem. Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu.No ale z drugiej strony co ma mowic?
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Mariusz Pudzianowski is a busy man. With two upcoming MMA fights (within only weeks of each other) and many other non-sports related competitions in his native Poland (from “Dancing with the Stars” to “Look How They Can Sing”), he loves to stay busy. His unbelievable determination and mental strength is always masked by a familiar smile, but don’t make the mistake of taking him lightly. If you’ve seen his strength, that shouldn’t be a problem. It’s no wonder why he’s taken the MMA world by storm.
Mariusz Pudzianowski, who on May 21st at the DCU Center (Worcester, Mass.) will make his entrance into US MMA against two-time UFC champion, Tim Sylvia, was in a great mood when we spoke with him on Saturday afternoon. “People always underestimate me and they always pay for it. No matter what the opinions of these so-called experts are, it makes no difference to me. I will destroy Yosuke Kawaguchi on May 7th in Poland, and I will win the fight on May 21st against Tim Sylvia. Just watch me do it, and enjoy” said Pudzianowski.
As usual, one of the most popular Poles in the world and five-time World’s Strongest Man competition winner pulled no punches. “When I announced that before Sylvia I would fight Kawaguchi, people said that I was crazy. They don’t understand that fighting is the easiest part of my schedule. I start running at 7AM, then another couple of hours boxing with big guys to prepare for Sylvia (and watch how easy they fall). Then, a short break and more work in the afternoon. Most likely, I will start preparing myself for Tim 48 hours after the fight in Katowice. Depending on how my bloody knuckles and legs look after the beating I want to administer to Yosuke, maybe even earlier. I hate breaks, and I love to work. Fighting Kawaguchi two weeks before my fight against Sylvia makes me a better MMA fighter and will give me another dimension on May 21st. Yosuke is not a sparring fight, by any means – I treat this with all the attention it deserves”.
One question you should not ask “Pudzian” is how he, the man with only two MMA fights under his belt, can challenge Tim Sylvia, a former 2-time UFC heavyweight champion with 31 fights on his resume. “This whole MMA ranking stuff is a big pile of BS. Everybody is in such love with Brock Lesnar, who came from nothing; zero MMA experience and now he’s considered one of the best? He fought only five times and is now considered Mr. Untouchable? Why not me then? Nobody knows how hard I’m preparing myself. I’m training with the best Polish wrestlers; these are top guys. It’s easy to do when you’re not fighting for money – I’m already a very wealthy guy with a secured future - but for the love and new challenge, and always for my fans, here in Poland and abroad. I would never, repeat never, start fighting in MMA if I didn’t believe I could be the best. First Kawaguchi, then Sylvia – sorry guys, you are in my way…” – said Pudzianowski.
Napisano Ponad rok temu
Ponizej ciekawa wypowiedz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .