Co ciekawsze, jest potwierdzony Tim Sylvia w maju, o czym napisałem dwie strony wcześniej, a tymczasem nikt nie kwapi się do rozmowy na ten temat, wybierając zamiast tego czcze gdybanie.wy tu o walce z Nastulą a jak narazie nawet nie ma przeciwnika na KSW
PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trochę Najmanem zaleciało(zacznijcie oglądać od 4:42) - tyle w temacie TS
Napisano Ponad rok temu
ludzie są naprawdę tak głupi?!
pudzian zje fedroa ^^
Napisano Ponad rok temu
pudzian zje fedroa ^^
stary tam gdzie chodze na silke wiezienne pakery od treningu klaty i bicepa jeszcze lepsze teksty rzucaja. najbardziej mi sie podoba ta pogarda dla trenujacych w sali obok bokserow. jacy oni sa pewni siebie. skoro pudzian wygral z najmanem to teraz wystarczy miec 45 w bicku i na ulicy nikt im nie podskoczy
Napisano Ponad rok temu
to się musi skończyć.szkoda że z paczkowem nie walczył
Napisano Ponad rok temu
Pudzianowski nie jest w stanie zagrozić Pawłowi w żadnej płaszczyźnie, może poza...wydolnością. Pudz będzie w gazie podczas gdy Paweł nie walczył zawodowo już dawno (a kiedy walczył - wszyscy widzieliśmy w czym leżał problem).
Zwarcie, nieuchronne sprowadzenie i g&p. Innego rozwiązania nie widzę. Chyba, że - jak już ktoś to ładnie napisał - polityczna decyzja będzie inna - zdźwigniowany Pudzian będzie wyglądał na pierwszej stronie SE zdecydowanie lepiej niż Pudzian z otłuczoną głową. Wtedy wstawi się kit, że każdemu zdarza się zagapić i legenda potwora mma będzie rosła jeszcze szybciej. Zapomniałem o najlepszym - chłopaki z osiedla i tak powiedzą, że to żadna przegrana - przecież ryj cały a brudne tricki się nie liczą
Napisano Ponad rok temu
a pakerzy z siłki póki plomby nei dostaną, to tak mają.
btw: muszę dojebać typowi - takiemu bananowemu pakerkowi właśnie (185/100kg, ja 180/88 ), koleś gra w drużynie futbolu amerykańskiego jako obrońca. W sumie może być ciekawie. Ciekawie, bo musze rozkminić, jak oni tam wchodzą itd.
Napisano Ponad rok temu
no to jest właśnie pomyłka. Najman i tak miał przegrać - nei było innej opcji. Do jesieni na Pudzianie zarobia dość, że może jeśli dojrze do walki z Nastulą, to będzie to zależne tylko od losu.
a pakerzy z siłki póki plomby nei dostaną, to tak mają.
btw: muszę dojebać typowi - takiemu bananowemu pakerkowi właśnie (185/100kg, ja 180/88 ), koleś gra w drużynie futbolu amerykańskiego jako obrońca. W sumie może być ciekawie. Ciekawie, bo musze rozkminić, jak oni tam wchodzą itd.
33 lata a jeszcze rozróby w głowie Dobry jesteś
respect seryjnie
Napisano Ponad rok temu
Jakies ponad 10 lat temu, pisalem o tym juz - na jednej sali cwiczylismy mma z przewaga boksu (moje poczatki fascynacji mma), na drugiej pakerzy. Niektorzy byli przekonani, ze zdmuchna samym napieciem bicepsu, takie chudziny jak my 70-85 kg, chyba nikogo ciezszego z nas nie bylo. Ochoczo zakladali rekawice. Bylo tak... atak w stylu Pudziana, zejscie z linii, kontra na szczeke, poprawka na watrobe i... zdejmowali rekawice przepraszajac ze wstydem. Teraz juz jestem na to zbyt skontuzjowany i niestety z zalem nie moge proponowac sparingow.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Ale w tej jednej sprawie tak musi być.
coś takiego właśnei myślałem. W futbolu z tego ci widziałem (zupełnie nie interesuje mnie ten sport, z filmów tylko :roll: ), to są wejścia masą, barkiem z partyzanta - z boku, od frontu - ale w lini prostej i z duzym impetem. Taki a'la Pudzian właśnieBylo tak... atak w stylu Pudziana, zejscie z linii, kontra na szczeke, poprawka na watrobe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw: muszę dojebać typowi - takiemu bananowemu pakerkowi właśnie (185/100kg, ja 180/88 ), koleś gra w drużynie futbolu amerykańskiego jako obrońca. W sumie może być ciekawie. Ciekawie, bo musze rozkminić, jak oni tam wchodzą itd
Będzie w odpowiednim temacie w dziale Ulica relacja?
Napisano Ponad rok temu
coś takiego właśnei myślałem. W futbolu z tego ci widziałem (zupełnie nie interesuje mnie ten sport, z filmów tylko :roll: ), to są wejścia masą, barkiem z partyzanta - z boku, od frontu - ale w lini prostej i z duzym impetem. Taki a'la Pudzian właśnie
Byłem na meczu, znajomi trenują. Niezbyt chętnie chciałbym się bić z futbolistami.
Napisano Ponad rok temu
jak wpierdol dostanę ja, to będzie, dla przestrogi , inaczej to nie ma o czym pisać.Będzie w odpowiednim temacie w dziale Ulica relacja?
Napisano Ponad rok temu
Ochoczo zakladali rekawice.
w sekcji bokserskiej gdzie trenuje jeden raz przyszla delegacja pakerow. tez chcieli sparingu ale niestety nie dotrwali do konca rozgrzewki
Napisano Ponad rok temu
Chłopaki, trochę Ulicą zawiało.
A walka Pudziana z Najmanem to niby czym zawiewała? ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .