PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a druga połowa - "WIEDZIAŁEM..."I połowa krzyknie - MÓWIŁEM!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no rzeczywiscie, nastek jest bez szans :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie ma co się sugerować estrogenem, koleś od początku nie miał szans i wiedział, że oklep zbierze,
Kariera Nastuli a Najmana to niebo a ziemia.
Napisano Ponad rok temu
Lubię Pawła i zajebiście mocno mu kibicowałem, kiedy startował w Pride. Na pewno pokaże coś więcej, niż Najman, ale ostatecznie stawiam na wygraną Pudzianowskiego. Raczej wątpię, żebyśmy zobaczyli "capoeirę" w wydaniu Pudziana (jak w pierwszym występie), ale na pewno będzie chciał wykorzystać swoje atuty, jakimi są spora masa, siła i jak na reprezentanta sportów siłowych rewelacyjna gibkość, szybkość i kondycja.
Napisano Ponad rok temu
jedyne. technicznie, doswiadczeniem, gibkoscia czy szybkoscia, ba, ogolna sprawnoscia nastka nie przewyzszy.
a na dobrze zalozone duszenie czy dzwignie silnych nie ma. przy dzwigni jak by nawet chwile pobronil sama sila to tyle ze sie spompuje i sil nie bedzie mial dalej (w sumie pewnie podobnie jak nastek, ale inna sprawa ;] ).
generalnie tylko jakims duzym fartem przy gnp moglby kuku zrobic nastuli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wy tu o walce z Nastulą a jak narazie nawet nie ma przeciwnika na KSW
a do walki zostalo tylko 6 tyg. zalatwia kogos na ostatnia chwile kto wyjdzie niemal z marszu. pudzian wygra i znowu na silowniach zaczna sie teksty ze fedora to on na dwie polowy rozszarpie w 30 sekund (bo i takie dyrdymaly slyszalem na wlasne uszy na mojej osiedlowej pakerni po wygranej pudzka z najmanem )
Napisano Ponad rok temu
Tak, tak... Na razie to Pudzian ćwiczy boks i ogląda MMA w tv. Przy poziomie zawodowstwa Nastuli samym koksem i rokiem treningów nic nie zrobi. Zresztą ile można nauczyć więc w rok mając jeszcze inne zajęcia? W maju zobaczymy co on tam umie.
Przecież trenował boks, ale też zapasy i inne cuda, nie tylko boks. Poza tym inne zajęcia... wiesz tak czy siak znajdował czas na te 2-3 treningi dziennie i mma było priorytetem w ostatnim czasie dla niego.
Balofy---> Nastula nie walczył już sporo czasu, poza tym jest też starszy od Pudziana bodajże o 10 lat. Wiadomo, że to świetny fighter i ma wielkie doświadczenie, to idzie na jego korzyść, ale Pudzian jest silniejszy, młodszy, 25 kg cięższy, no i ma parę jak samolot. Imo to będzie zajebista walka, bo żaden skóry tanio nie odda i obu będzie miało zajebiste ciśnienie, żeby wygrać z takim przeciwnikiem.
Napisano Ponad rok temu
Balofy---> Nastula nie walczył już sporo czasu, poza tym jest też starszy od Pudziana bodajże o 10 lat. Wiadomo, że to świetny fighter i ma wielkie doświadczenie, to idzie na jego korzyść, ale Pudzian jest silniejszy, młodszy, 25 kg cięższy, no i ma parę jak samolot. Imo to będzie zajebista walka, bo żaden skóry tanio nie odda i obu będzie miało zajebiste ciśnienie, żeby wygrać z takim przeciwnikiem.
7 lat mlodszy i 15 kilo ciezszy. wiem wiem czepiam sie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .