Skocz do zawartości

Zdjęcie

PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1587 odpowiedzi w tym temacie

budo_itosu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3089 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Re: PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Ciekawe jaka jest prawda o charakterze Pudziana. W srodowisku strongmanow tez ponoc nie jest zbyt lubiany. Jesli Mariusz faktycznie uwaza ze jego sila mu wystarczy zeby wygrac z dobrymi zawodnikami to moze sie bardzo naciac. Pamietajmy ze poki co to on wygral jedynie z Najmanem z big brothera.
  • 0

budo_isao
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1470 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Ciekawe jaka jest prawda o charakterze Pudziana. W srodowisku strongmanow tez ponoc nie jest zbyt lubiany. Jesli Mariusz faktycznie uwaza ze jego sila mu wystarczy zeby wygrac z dobrymi zawodnikami to moze sie bardzo naciac. Pamietajmy ze poki co to on wygral jedynie z Najmanem z big brothera.

Nic dziwnego, najlepszego się często nie lubi i szkaluje ;]
Ja podchodzę z rezerwą, bo już tyle sprzecznych i nieprawdziwych newsów było, że nie można wszystkiego łykać na wiarę ;]
  • 0

budo_charlie
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 702 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Od wczoraj nie współpracuję z Mariuszem Pudzianowskim.
Zdecydowałem się na ten krok ze względu na nie wywiązywanie się przez Pudziana z warunków umowy to jest brak mojego nazwiska w artykułach które ukazują się w prasie

szkoda że nikt z was nie zwrócił uwagi na ten fragment.
jeśli można mówić o sodóweczce to jedynie trenera, który chce sławy kosztem innych.
dziękuję.
  • 0

budo_steyr
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 199 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mi to pasuje. Nie wiem skad sie wzielo przekonanie ze Pudzian to taki skromny grzeczny chlopak ktory nic tylko z pokora ciezko pracuje. Istny Malysz doprawdy. IMHO kiedy juz oswoil sie z kamera i mediami to zaczal coraz czesciej byc arogancki i pyszalkowaty. Co w polaczeniu z niewielka "lotnoscia" dawalo naprawde kiepski efekt.

Reasumujac: mam nadzieje ze szybko uleją go w piz*** :)
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

Zdecydowałem się na ten krok ze względu na nie wywiązywanie się przez Pudziana z warunków umowy to jest brak mojego nazwiska w artykułach które ukazują się w prasie

jeśli można mówić o sodóweczce to jedynie trenera, który chce sławy kosztem innych.
dziękuję.

Zdecydowałem się na ten krok ze względu na nie wywiązywanie się przez Pudziana z warunków umowy

Ja tam nie wiem jaką mieli umowę. Mogło być tak, że Mariusz ćwiczy w gymie za free, trenerzy poświęcaja mu dodatkowy czas itd. w zamian za to Pudzian miał co jakiś czas wspominać o tym, gdzie ćwiczy. To ich sprawa jak się umówili.
  • 0

budo_kubuś puchatek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4530 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak przeczytalem ten wywiad i zobaczylem, ze nie wymienia nazwiska Mirka Okninskiego, to sobie pomyslalem, ze wlasnie to sie tak skonczy. Znam Mirka i nie zawiodlem sie. :)
Skoro Mirek mowi o umowie, to umowa byla. On nie ma sklonnosci do konfabulacji.
Bylem zaskoczony, ze Pudzian wymienia nazwisko Kosedowskiego, ktory po prostu nie zna sie na MMA i bez ktorego mozna sie swobodnie obejsc w zawodach MMA. Widac to bylo po jego obecnosci przy Pawle Nastuli - fatalna taktyka, fatalne wykorzystanie mozliwosci fizycznych tego zawodnika (nie wykorzystanie jego poteznych nog do zadawania ciosow kolanami w zwarciu - wolalo o pomste do nieba). Powinien zostac przy boksie, ladnie uczy jak nie dostawac po lbie i chwala mu za to, mowie to tez jako jego kursant.
A propos czy Pudzianowski jest do pokonania, czy nie. Wystarczy obejrzec zdjecia. Nie wiem z kim sparowal, ale wyraznie ten czlowiek po zejsciu z Pudzianem przechodzi do skutecznej balachy i raczej potezna sila nie ratuje Strongmana.
Mirek uwaza, ze on jest supertalentem, pewnie ma racje. Ale warto pamietac, ze talent to 10 proc.
Co do tego, czy zawodnik jest grzeczny, czy charakteryny - nie ma zadnego znaczenia. Jezdzilem na rozne zawody. Na poczatku zawsze wybijali sie, ale tylko swoim zachowaniem "charakterni" zawodnicy, ale czym blizej puli finalowej, tym bardziej przecieralem oczy ze zdumienia - wygrywali ludzie spokojni, o wygladzie urzednikow.

Pozdrawiam
K_P
  • 0

budo_sos
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5566 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

dziękuję.

Umowa to umowa. Nikt go nie przymuszał do zgody na warunki takie a nie inne. Zresztą ...wspominał o trenerze boksu, trenerze zapasów a o Oknińskim nie. Wniosków można z tego wysunąć kilka ale nie wiem po co bo większość słyszy tylko to co w news'ach sie pojawi(w SE :lol: :lol: )
  • 0

budo_novocaine
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5882 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dziękuję.

wiesz co, nawet jesli nie byloby umowy, to tak sie po prostu nie robi. popatrz na ufc, popatrz na innych. zawsze sie wymienia trenerow, sponsorow, dziekuje sparingpartnerow. to tak dziala, ze ktos cie trenuje, ty mu placisz, i nawzajem sobie robicie reklame.
  • 0

budo_sniffles
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1272 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

@charlie
Jaka sodoweczka? Dla mnie sie to wydaje normalne ze trenujac w jakims klubie reprezentujesz nie tylko klub ale i trenera.
Nie zapomnijamy ze oprocz tej oprawy ze to walka itp to to jest 'zwykla' praca a klub miejscem pracy. To normalne ze trener chcial reklamy dla swojego klubu. Tylko teraz pytanie co dla Pudziana szkodzilo to powiedziec? A zapomnialem. Przeciez on jest taki swietny ze nie potrzebuje nikogo i do wszystkiego doszedl sam.
  • 0

budo_hans
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 70 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pan Okninski chyba sie troche żali za bardzo, najpierw Nastula nie zabral go do Japonii, teraz Pudzian nie wymienia jego nazwiska w wywiadach....
  • 0

budo_tharfin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 539 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To może druga walka z Mirkiem Oknińskim? :)
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

Pan Okninski chyba sie troche żali za bardzo, najpierw Nastula nie zabral go do Japonii, teraz Pudzian nie wymienia jego nazwiska w wywiadach....

Dlaczego żali? Jeśli umawiał się z Nastulą, że tak będzie, to jeśli Paweł nie dotrzymał słowa to Mirek ma powód do 'żalenia się'. To samo z Mariuszem.
Po co się umawiać i nie dotrzymywać słowa? Już lepiej chyba nic nie obiecywać.
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

To może druga walka z Mirkiem Oknińskim? :)

Na obecnym etapie stawiałbym na Mirka by kneebar or mataleo :wink:
  • 0

budo_langus
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1155 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Judo

Napisano Ponad rok temu

wiesz co, nawet jesli nie byloby umowy, to tak sie po prostu nie robi. popatrz na ufc, popatrz na innych. zawsze sie wymienia trenerow, sponsorow, dziekuje sparingpartnerow. to tak dziala, ze ktos cie trenuje, ty mu placisz, i nawzajem sobie robicie reklame.

Jedna z zasad judo - Jita kyoei
  • 0

budo_shabu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3242 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W tym tygodniu w MMA Live zostało potwierdzone, że Pudzian podpisał kontrakt na walkę 21 maja z Timem Sylvią. Nie podano, w której to organizacji.
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ciekawy wywiad z Najmanem, wypowiada się m.in. o Mariuszu Pudzianowskim i jego drugiej walce. (o swojej również :wink: )

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ciekawy wywiad z Najmanem, wypowiada się m.in. o Mariuszu Pudzianowskim i jego drugiej walce. (o swojej również :wink: )

Dostał wpierdol to nabrał szacunku do silniejszego
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pewnie coś w tym jest... tutaj jeszcze porcja materiałów o Pudzianie i jego wersji o rozstaniu dróg z trenerem Oknińskim.

• 0

budo_cypis
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1272 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Od marketingu są inni ludzie a nie trener!

Czyżby wymagał aby Mirek nie dbał o marketing swojego klubu :roll:
  • 0

budo_blt
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 939 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Poza koksem i zarozumiałością - nic w tej gwieździe mma nie widzę, ale temat o niej ma 47 stron i to na forum gdzie wypowiadają się niby ludzie obeznani w sportach walki :roll:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024