PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
a z Saletą- żonę mu odbił? to niech walkę ich ustawią będzie zabawnie i przynajmniej uczciwie, nie wiadomo który wygra
Napisano Ponad rok temu
poza tym ta zona to jakas przyjebana musiala byc, przeciez saleta jest przystojniejszy od najmana
Napisano Ponad rok temu
A ta walka byłaby nierówna, bo Saleta ma 1 nerkę. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, czytałem z nim wywiad w "Gali".(...)
A ta walka byłaby nierówna, bo Saleta ma 1 nerkę. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie fajnie ze Pudzian wystapil,fajnie ze dalej bedzie walczyl ale nie zabijajmy Jego kariery zestawiajac Go z Nastkiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja w Pudziana wierzę, ale jak słyszę, że zmiecie Nastulę, to przypomina mi się walka Cro Cop vs. Sapp.uwaazam ze jak pudzian jeszcze troche podszkoli sie technicznie i wydolnosciowo to zmiecie Nastule. Sorry wiem ze sie Pawlem jaracie ale on byl wielkim JUDOKA w MMA raczej mnie nie zachwycal , ma ogromne braki w stojce a poddanie Pudziana w parterze wcale nie byloby takie proste z racji jego ogromnej sily.
Napisano Ponad rok temu
uwaazam ze jak pudzian jeszcze troche podszkoli sie technicznie i wydolnosciowo to zmiecie Nastule. Sorry wiem ze sie Pawlem jaracie ale on byl wielkim JUDOKA w MMA raczej mnie nie zachwycal , ma ogromne braki w stojce a poddanie Pudziana w parterze wcale nie byloby takie proste z racji jego ogromnej sily.
prosze powiedz ze nie trenujesz karate tsunami
Napisano Ponad rok temu
Wybralem popka,bo na nastule jest jeszcze za wczesnie :wink:
Uważam, że w przypadku Popka jest za wcześnie na jakąkolwiek walkę na serio.
Kimbo Slice
Z nim byłoby ciekawie
Z polskich zawodników to nie wiem, ale myślę że wielu by chciało dostać grube pieniądze, a będą grube pieniądze za walkę z Pudźkiem.
Napisano Ponad rok temu
Jedyną osobą z Polski, z którą Mariusz Pudzianowski mógłby skrzyżować rękawice jest Paweł Nastula i nikt więcej nie wchodzi w grę - powiedział w rozmowie z Wirtualną Polską, Artur Przybysz rzecznik prasowy KSW.
Napisano Ponad rok temu
z Kimbo byloby mega ciekawie 8)
Napisano Ponad rok temu
no jesli by w takim pojedynku z Nastula wygral Pudzian, to pierdole sw i spadam na silownie i po koksy
Napisano Ponad rok temu
1 i 2 Pudzian ma , inteligentny tez jest, także pozostaje mu zdobyć pozostałe 2 skille i będzie bardzo dobrze. Nie musi być wybornym technikiem. Jemu nie jest potrzebnie nic poza umiejetnosciom ucieczek z parteru, dzwigni i ewentualnie nie dać sie przetoczyć przy dominującej pozycji. Tego jest sie w stanie spokojnie nauczyć + kontrola przeciwnika na glebie.
Jest materiałem na mistrza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .