PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Na pewno walka będzie ciekawa, chyba że ktoś się da sprowadzić do parteru i zadusić albo ktoś inny będzie miał porcelanową szczękę.
I [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - ktoś fajny filmik zrobił, nie wiem czy widzieliście.
Napisano Ponad rok temu
http://www.pudzianfight.pl/index.php?news=194&lang=pl
Pudzian wygral na ergometrze z Randa
Niezły miał start
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj o godzinie 18.00 gościem programu w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] będzie Mariusz Pudzianowski. Zapraszamy na żywo! Zadaj pytanie Pudzianowi
Napisano Ponad rok temu
jeśli w ogóle trenował inaczej niż rekreacyjnie, w co wątpię :roll:(...) Paczków wygrał swą walkę bodajże w Rage Cage przeszło 2 lata temu, a to jest jednak kawał czasu i jeśli w tym czasie trenował przekrojowo to Pudziek będzie miał godnego siebie przeciwnika, jeśli jednak Robert trenował tylko po kątek judo/sumo to będzie miał wielki kłopot,(...)
Swoją drogą, zaczęło mnie to męczyć co napisał wcześniej Ambull - jak by Pudzian sobir radził w sumo???
Napisano Ponad rok temu
po treningu nie bedzie mogl usiasc wiem cos o tymPrzypominam.
Dzisiaj o godzinie 18.00 gościem programu w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] będzie Mariusz Pudzianowski. Zapraszamy na żywo! Zadaj pytanie Pudzianowi
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
przestańcie się jarać póki Pudzian nie dostanie konkretnego przeciwnika, a nie kolejnego freaka.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
O szansach na ringu młodszego brata, używaniu butów zapaśniczych na KSW, cyrkowym show podczas walki Pudzian-Najman i kolejnych przeciwnikach Dominatora. Za 18 miesięcy będę w stanie walczyć z najlepszymi!. Mariusz Pudzianowski odpowiada na sportowe pytania internautów.
Napisano Ponad rok temu
Mariusz Pudzianowski: Taniec z Gwiazdami, Adam Małysz, bitwa pod Grunwaldem, genetyka... Dowiedz się też dlaczego inni zawodnicy nie lubią Pudziana, czy jego zdaniem 44 sekundy to dużo i z kim chce powalczyć!
Napisano Ponad rok temu
(Podobno walki z Paczkowem nie będzie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/mma-rywal-pudzianowskiego-wycofal-sie,1,3179924,wiadomosc.html
(Podobno walki z Paczkowem nie będzie)
czyli jednak Nastek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejny 15 letni fanboy lesnara? Myślę, że na onecie taki post by przeszedł, ale chyba zapomniałeś, że piszesz na forum o MANie zgodziłbym się z tym. Cięzko by było Fedorowi wygrać z nową generacją zawodników UFC. Myślę że Lesnar lub Cain mogli by go zdominować. Wiadomo że HW w UFC jest mocniejsza niż w Strikeforce.
edit: za bardzoe wierzysz w marketing ufc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejny 12 letni fan Fedora? Najlepsi powinni walczyć z Najlepszymi, prawda? Jeżeli nadal Fiedia chce utrzymać ten zaszczytny tytuł, to powinien być w UFC a nie walczyć z koreańczykami...
To nie Fedor powinien lecieć do Lesnara, a na odwrót...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .