PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Stawiam na Paczkowa.
Napisano Ponad rok temu
No ale zaraz. Przecież Pudzian Najmana w stujce pokonał Jak dla mnie znowu się pomyliłeś i Mariusz przejedzie się po nim jak chce. Wiem, że to jest forum o sztukach walki, ale nie przeceniajcie ich. Jeśli Mariusz ma jakieś podstawy ( a ma ) i do tego ejst bardzo silny, to już jest bardzoe bardzo dużo.Jesli mozna powiedziec ze Mariusz mial przewage nad Najmanem przez wzglad na roznice sily i masy w bliskim dystansie i w parterze. No to w przypadku Roberta Paczkowa juz nie ma tego handicapu. Uderzenia zakladam obydwoje maja na podobnym poziomie.
Stawiam na Paczkowa.
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie znowu się pomyliłeś i Mariusz przejedzie się po nim jak chce.
Znowu
Ja wierze w to ze dobry fighter ma przewage nad dobrym koksem. To ze Najman nie dal rady nie oznacza ze samymi miesniami da sie zalatwic kazdego.
Paczków to swietny zapasnik i sumoka... i 20 kg ciezszy niz Pudzian.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tu właśnie się mylisz Jak dla mnie skoksowna kupa mięcha nie jest w gorszej pozycji, zwłaszcza w MMA. Czasy kiedy mały wygrywał z dużym minęły wraz z pierwszymi UFC. Potem jak się nauczy podstawowych i najczęstszych akcji parter/klincz/dystans, to wchodzi w gre masa/timing itd. Siłą za to można bardzo dużo innych braków nadrobić. A Mariusz nie jest po prostu silnyJa wierze w to ze dobry fighter ma przewage nad dobrym koksem. (...)
Napisano Ponad rok temu
Trzeba byc dosc silnym zeby takiego kolosa powalic
Mysle ze Robert szybciutko sprowadzi walke do parteru. Nie widze Pudziana broniacego sie z plecow ;d
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i coś się w tej kwestii zmieniło? :roll:tak samo mówiliśmy przed najmanem...
Napisano Ponad rok temu
to są po prostu czcze spekulacje a przy człowieku tak zdeterminowanym i zdyscyplinowanym jak Pudzian wszystko jest możliwe...
Napisano Ponad rok temu
Co się z nim działo przez ten czas
Trenował MMA
Dlaczego nie miał kolejnej walki
Jaka jest jego forma na dzień dzisiejszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...przyciągać rzesze ludzi przed telewizory, sponsorów, jednym słowem promować MMA.Mam nadzieję że Paczków wpieprzy Pudzianowi i Pudzian zniknie z mma i przestanie...
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak jak ja myślę. Polsat nie pokazał tylko walki Mariusza. Pokazali kilka innych. W tym czasie polskie gwiazdeczki seriali/tańca z gwiazdami usmiechaly sie do kamery. Ludzie kurwa, tą walkę oglądała nawet moja babcia, która nawet walki bokserskiej nie chce ogladnąc. Ludzie się dowiedzieli, ze MMA istnieje, mało tego, zobaczyli, że tam nikt nie pluje zebami jak popcornem po uderzeniu i że to MMA nie jest takie złe. Kto ma promować MMA jak nie pudzian? Może popek? Szanse miał Nastula, ale nie przyciagnal takiej publiki jak Mariusz. Ja osobiscie chce, zeby on walczyl nawet raz w miesiacu z najlepszymi i zeby w polskiej tv to lecialo. A przy okazji reszta gali....przyciągać rzesze ludzi przed telewizory, sponsorów, jednym słowem promować MMA.Mam nadzieję że Paczków wpieprzy Pudzianowi i Pudzian zniknie z mma i przestanie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tjaaa... a za obejrzenie tej promocji z cyrku rodem trze będzie płacić bo Cyfrowy Polsat szykuje się do wprowadzenia systemu "pay per view". :roll:
i dlatego pudzian nie przegra nawet gdyby mu przyszlo z terminatorem walczyc
Napisano Ponad rok temu
Life must go on.Tjaaa... a za obejrzenie tej promocji z cyrku rodem trze będzie płacić bo Cyfrowy Polsat szykuje się do wprowadzenia systemu "pay per view". :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .